INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED - MANCHESTER CITY 4-3

Bellamy este anchetat de poliţie după ce a pălmuit un fan la finalul derby-ului cu United

Articol de GSP - Publicat luni, 21 septembrie 2009 00:00

Atacantul lui Manchester City, Craig Bellamy, autorul a două goluri în eşecul pe care echipa sa l-a suferit, duminică, împotriva concitadinei Manchester United, scor 3-4, se află în vizorul poliţiei pentru o dispută pe care ar fi avut-o cu un suporter al campioanei Angliei, informează Daily Mail.

Înregistrările TV au suprins imagini cu internaţionalul galez, care, la finalul partidei de pe Old Tafford, a lovit un fan al lui United, înainte ca acesta din urmă să fie scos de pe teren de către stewards.

Cu toate acestea, nici forbalistul lui City şi nici suporterul în cauză nu au depus plângere la poliţie.

"La finalul meciului a avut loc o altercaţie între un jucător al echipei vizitatoare şi un suporter al gazdelor. Poliţia va ancheta acel incident, deşi niciuna din părţi nu a depus vreo plângere", a spus un purtător de cuvânt al poliţiei din Manchester.

Altfel, 12 fani au fost arestaţi de către forţele de ordine pe durata derby-ului şi alţi 10, în oraş, la scurt timp după încheierea partidei.

Manchester United a învins, duminică, pe teren propiu, scor 4-3, rivala Manchester City, într-o partidă contând pentru etapa a 6-a din Premier League. Golul victoriei formaţiei pregătite de Sir Alex Ferguson a fost marcat de Michel Owen, în minutul 90+6.

La finaul confruntării, antrenorul oaspeţilor, Mark Hughes, s-a declarat nemulţumit de faptul că arbitrul întâlnirii a "prelungit nejustificat" jocul, permiţându-i lui United sâ câştige disputa.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
 •  21 Septembrie 2009, 19:06

gandirea ta e primitiva.. pai united nu a marcat alea 4-5 goluri de care zici tu.. si dupa gandirea ta, pt ca united a ratat mai mult, trebuia sa prelungeasca pana da gol united nu ?!

cormoranul93
cormoranul93  •  21 Septembrie 2009, 17:13

cred ca cei de la united s-au obsinuit sa fie ajutati!

 •  21 Septembrie 2009, 15:38

@emainter. dc nu a inscris city in alea 6 minute??? iti zic eu. pt ca 2 din golurile lor au fost pe greselile celor de la united.iar a doaua repriza daca united marca inca de 4-5 ori nimeni nu se supara.city doar s-a aparat.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează