INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Bellamy infirmă despărţirea de City după demiterea lui Mark Hughes

Articol de GSP - Publicat luni, 28 decembrie 2009 00:00

Internaţionalul galez al lui Manchester City, Craig Bellamy, a afirmat că nu intenţionează să plece de la actuala sa echipă şi a promis că va da totul pe gazon pentru ca noul tehnician, Roberto Mancini, să îşi îndeplinească obiectivele, informează The Telegraph.

"Vreau să joc pentru City şi voi rămne aici, întrucât sunt devotat proiectului pe care şi l-a propus acest club. Nu am absolut nicio problemă cu Mancini, care nu are nicio legăură cu înlăturarea lui Mark Hughes. Sper ca Mancini să rămână la Manchester pentru mult timp, deoarece sunt adeptul ideii că stabilitatea este cheia succesului.

Personal, promit că voi încerca să fiu mereu la înălţime, pentru a-l ajuta pe noul antrenor să îşi îndeplinească obiectivele", a opinat fostul atacant al lui Celtic şi Newcastle.

Publicaţiile britanice au speculat pe marginea unei posibile despărţiri a lui Bellamy de concitadina lui United, ca urmare a concedierii conaţionalului său Mark Huhges. Una dintre echipele care s-au arătat interesate de serviciile vârfului în vârstă de 30 de ani este Tottenham Hotspur.

Fostul tehnician al lui Inter şi Lazio, Roberto Mancini, a semnat cu Manchester City un contract valabil până în vara lui 2013. Antrenorul italian a căştigat, sâmbătă, scor 2-0, în faţa lui Stoke City, meciul său de debut în Premier League. Bellamy, autorul a 6 goluri în actuala stagiune, a fost doar rezervă.

NewsIn

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  28 Decembrie 2009, 16:00

despartorea :)))) =)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează