INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA NAȚIUNILOR

Probleme pe teren pentru un jucător al naționalei Angliei » Ironizat la final: „I s-a făcut greață de nemți”

Jude Bellingham // Foto: Imago
Jude Bellingham // Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 08 iunie 2022 14:56 / Actualizat miercuri, 08 iunie 2022 20:07

Englezului Jude Bellingham (18 ani) i-a venit rău în prelungirile meciului Angliei cu Germania, scor 1-1, acuzând crampe după efortul intens depus. Fanii s-au speriat, știind că nu i se întâmplă prima dată.

Derbyul Ligii A de pe Allianz Arena, Germania - Anglia 1-1, a avut un ritm care a consumat multă energie pe teren. Printre jucătorii ce au resimțit oboseala pe final s-a numărat Jude Bellingham

Chiar dacă n-a jucat de la început, intrând în minutul 14 în locul accidentatului Kevin Phillips, mijlocașul de 18 ani a avut probleme în prelungirile partidei. După unul din multele sprinturi făcute între cele două careuri și o recuperare reușită, puștiul Borussiei Dortmund s-a așezat pe gazon în propria treime și a acuzat crampe.

La cât alergase nu părea deloc un lucru neobișnuit. Numai că nu a putut să se ridice și a făcut semn arbitrului să întrerupă jocul pentru a primi îngrijiri medicale. Mingea nu a ieșit în afara terenului și Del Cerro Grande nu a fluierat, Jude așteptând în van ajutor de la margine.

Bellingham a făcut 7 tacklinguri

Bellingham se simțea rău și, după ce a vrut să continue jocul, s-a aplecat pe genunchi și a vomitat. Unii suporteri englezi s-au speriat, cunoscând că nu e prima oară când pățește asta. Alții au surprins pe fază scena și l-au filmat cu telefoanele mobile, postând imaginile pe rețelele sociale. Multe comentarii au remarcat efortul intens depus, Jude având șapte tacklinguri, dar au existat și reacții ironice: „Cred că i s-a făcut greață de nemți.”

Băutură cu electroliți

Colegii nu au intrat în panică și și-au văzut de joc, noroc că rămăseseră mai puțin de două minute până la final. La interviuri în zona mixtă, Bellingham a negat starea de disconfort și a explicat că lichidul vărsat era doar un suc. Pentru a-și reveni, fizioterapeuții lui Southgate i-au dat o băutură cu electroliți.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Avertisment din Finlanda: „Păcat că n-am reușit hattrickul, sigur eram titular și cu România!”

Contralovitură! Liverpool, gata să plătească 100 de milioane pentru noul star al Benficăi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează