INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NEWCASTLE

Ben Arfa revine în martie, după două operaţii suferite în urma dublei fracturi de tibie şi peroneu

Hatem Ben Arfa +7   FOTO
Hatem Ben Arfa

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 ianuarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 26 ianuarie 2011 12:16

Ghinioanele s-au ţinut lanţ de Hatem Ben Arfa. Operat în octombrie 2010 după o dublă fractură de tibie şi peroneu la piciorul stîng, cauzată de olandezul Nigel de Jong, francezul a avut nevoie de o a doua intervenţie chirurgicală la mijlocul lunii noiembrie din cauza unei complicaţii survenite. "Risca să facă o infecţie care i-ar fi afectat recuperarea", a spus doctorul Eric Rolland.


Mijlocaşul ofensiv al lui Newcastle se recuperează la Clairefontaine, unde se află sub o atentă supraveghere. Ben Arfa nu va avea nevoie de o perioadă mai lungă de pauză după cea de-a doua intervenţie, iar revenirea sa pe teren este estimată a se produce în luna martie: "dacă totul decurge aşa cum este prevăzut şi toate etapele sînt depăşite normal".

În ceea ce priveşte cariera sa, conducerea lui Newcastle a decis să activeze opţiunea de cumpărare a fostului mijlocaş al lui Olympique Marseille. Englezii vor plăti 6 milioane de euro, iar Hatem Ben Arfa va avea contract pînă în 2015.

Hatem Ben Arfa s-a accidentat  la începutul lui octombrie, în timpul meciului Manchester City - Newcastle (2-1).

Vezi AICI (secunda 30) faza în care Nigel de Jong l-a faultat dur pe Ben Arfa, cauzîndu-i dubla fractură de tibie şi peroneu!

 

Nigel de Jong a avut o intrare de K1, în finala CM 2010 din Africa de Sud (cîştigată de Spania, 1-0), asupra spaniolului Xabi Alonso.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează