INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Arsenal a plătit 60 de milioane de euro pentru un fundaș de la Brighton

Arsenal l-a transferat pe Ben White
Foto:arsenalfc
Arsenal l-a transferat pe Ben White Foto:arsenalfc

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 iulie 2021 21:14 / Actualizat vineri, 30 iulie 2021 21:57

Ben White (23 de ani) a semnat cu Arsenal și va purta tricoul cu numărul 4 la formația londoneză.

Fundașul central de la Brighton ajunge pe Emirates în schimbul sumei de 60 de milioane de euro.

„Ben a fost una dintre principalele noastre ținte și este minunat că am realizat transferul. Ben este un apărător inteligent, care se simte foarte confortabil cu mingea la picior și stilul său se potrivește perfect cu noi. Și, desigur, este încă tânăr, așa că vârsta și profilul său se potrivesc cu ceea ce construim aici. 

Cu toții așteptăm cu nerăbdare ca acesta să fie esențial pentru planurile noastre viitoare pe termen lung”, a declarat antrenorul lui Arsenal, Mikel Arteta.

Ben White a impresionat cu România

Arsenal a apelat la White în încercarea de a-și „betona” apărarea. Fostul fundaș central de la Brighton măsoară 1,89 metri, are 36 de meciuri în Premier League și două meciuri în naționala Angliei, unul chiar împotriva României. 

La amicalul dintre selecționata Albionului și România din iunie, scor 1-0, White a fost integralist și a avut o prestație apreciată. Acesta a fost notat cu 7 în Gazeta Sporturilor pentru evoluția împotriva „tricolorilor”.

Citește alte știri despre fotbalul internațional:

Decizie în cazul UEFA vs. Super Liga » Ce se întâmplă cu Juventus, Barcelona și Real Madrid

Manchester City, ofertă uriașă pentru Grealish » Poate deveni cel mai scump transfer din istoria Premier League

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează