INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO „Rușine de femeie!” » Fostul atacant al lui Arsenal acuză public o româncă: „Mi-a furat bijuterii de 470.000 de euro!”

Benik Afobe a publicat un videoclip în care o femeie iese grăbit din casa mamei lui
Benik Afobe a publicat un videoclip în care o femeie iese grăbit din casa mamei lui

Articol de - Publicat miercuri, 14 iunie 2023 17:54 / Actualizat miercuri, 14 iunie 2023 19:27

Atacantul Benik Afobe (30 de ani), fotbalist trecut pe la echipe precum Arsenal, Wolves și Bournemouth, acuză că o femeie de naționalitate română a furat bijuterii în valoare de aproape 470.000 de euro din casa mamei lui.

Legitimat în prezent la Hatta Club în Emirate, englezul de origine congoleză a publicat pe contul de Instagram o fotografie cu pașaportul unei românce pe care o acuză că a furat bijuterii în valoare de aproape 470.000 de euro.

„Rușine de femeie!” » Fostul atacant al lui Arsenal acuză public o româncă: „Mi-a furat bijuterii de 470.000 de euro!”
Fotografia publicată de Benik Afobe

Benik Afobe Fostul acuză public o româncă: „A furat bijuterii de 470.000 de euro din casa mamei!”

„Această femeie a furat bijuterii ale familiei mele în valoare de 400.000 de lire sterline din casa mamei mele din Elstree (n.r. - localitate din nordul Londrei), în timp ce făcea curățenie!! Dacă o cunoaște cineva, anunțați-mă de îndată!!”, a scris Afobe.

Ca dovadă, Afobe a publicat și un videoclip în care femeia părăsește în grabă locuința, cu o geantă pe umăr. De îndată ce iese din casă, aceasta sună pe cineva.

„Rușine de femeie. Poate fugi, dar nu se poate ascunde!”, a scris fotbalistul.

Conform pașaportului, femeia acuzată de furt are vârsta de 24 de ani.

Internațional congolez la seniori, după ce la tineret a jucat pentru Anglia, Benik Afobe are un CV bogat. Născut în Londra, și-a început cariera la Arsenal, care l-a împrumutat repetat în mai multe rânduri înainte de a-l vinde la Wolves.

Afobe a mai jucat în Anglia pentru formații precum Bournemouth, Stoke City, Bristol City și Millwall. În afara insulei a jucat pentru Trabzonspor în perioada septembrie 2020 - iunie 2021, iar din ianuarie 2023 joacă la Hatta Club în Emiratele Arabe Unite.

Acuzată că ar fi furat în aceeași zi și dintr-un oraș apropiat

Femeia în cauză ar fi „lovit” în aceeași zi și o altă casă, conform unei postări de pe Facebook. Un bărbat o acuză că „a furat în această dimineață bijuterii în valoare de 200.000 de lire sterline din casa mamei unui prieten apropiat. S-a întâmplat lângă Borehamwood”.

Între Elstree și orașul Borehamwood este o distanță de 3,4 kilometri, un drum de aproximativ 10 minute cu mașina.

Conform informațiilor de pe rețelele sociale, menajera a ajuns în casele respective în numele unei agenții de curățenie. Conducerea acesteia ar fi suspectată de complicitate.

Mai multe știri de actualitate: 

Mirel Rădoi transferă din SuperLigă! Mutarea e la un pas să se realizeze

Octavian Popescu e în mare pericol la FCSB » Va începe sezonul pe bară, apoi îl așteaptă un obstacol imens!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (28)
penultimul
penultimul  •  16 Iunie 2023, 03:55

Nu zic că l-a înșelat domnișoara de la Dolj insa e prevăzător domnul fotbalist. Câți dintre dumneavoastră aveți copia pașaportului persoanei cu care aveți așa , vre-o ceva legătură?

bl0catu
bl0catu  •  15 Iunie 2023, 20:55

pa valoare mare si sa moare dujmanii!

parpalache
parpalache  •  15 Iunie 2023, 11:15
Postat de Nykugl31 pe 15 Iunie 2023, 08:39

Tu știi că în 2004eram un puști dus să muncească și atâta bătaie am luat de la carabinieri de atâtea ori făcut român *** ,Spania oprit de 5 ori pe zi zicând că 99%din români fura,Danemarca nu mă lăsat să intru în club văzând buletin românesc,Olanda la fel ba și în hotel la fel,Norvegia ne ziceau țigani deși le-am explicat diferența /români vorbesc engleza hahhaha/ anglia toate însumate,Franța deși nu am stat mai mult de câteva zile numai țigani și cerșetori......apoi m-am schimbat....înțelegi de ce îs mai mândru de furat și nu de muncă până și în Finlanda am pățit o crede-mă peste tot suntem ultima speta și nu de la hoți nu se trage din istorie și în războaie am întors armele în istorie am vândut conducătorii....am fost lași din istorie....ii crunta realitate....daca vezi Europa pe străzi că mine...ii departe prietene de țară civilizată acum îs in germania și îs nepotisme mai mari că în romania

Ia arata-ne poza ta?!Sa vedem daca nu cumva ai ochii ca domnișoara aia!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează