INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

„Benjamin Button” joacă până la 40 de ani! Joaquin a semnat pe încă două sezoane cu Betis

Articol de - Publicat joi, 26 decembrie 2019 17:38

Joaquín, căpitanul lui Betis, a debutat și își încheie cariera la clubul andaluz. Mijlocașul de 38 de ani a semnat prelungirea pentru încă două sezoane.

La 38 de ani, spaniolul joacă tot mai bine, e într-o formă incredibilă. Mijlocașul andaluz, căpitanul lui Betis, și-a prelungit contractul cu gruparea din Sevilla, urmând să expire pe 30 iunie 2021. Va juca pe "Benito Villamarín" până la 40 de ani.

Profesionist din 2000, elegantul mijlocaș ofensiv 753 de meciuri în toate competițiile la Betis (la alb-verzi a învățat fotbal, a crescut și a debutat), Valencia, Málaga și Fiorentina. Cariera sa e ca un cerc. Începe și se încheie cu Betis. 

VEZI ȘI: 

Cinci super jucători cărora li se încheie contractul la vară pot pleca gratis!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  26 Decembrie 2019, 19:09

Joaca foarte bine, merita sa i se prelungeasca contractul...echipele de afara stiu sa isi respecte legendele, la noi jucatorii care au facut istorie sunt aruncati ca niste masele stricate la 32-33 de ani...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează