INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ROMÂNIA - FRANŢA, MARŢI, ORA 21:30, TVR1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Benzema, în centrul unui nou scandal sexual în Franţa

Karim Benzema
Karim Benzema

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 septembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 04 septembrie 2011 17:42

Nici nu s-a răcit bine scandalul cu prostituata minoră, că Benzema a apărut iarăşi în centrul unui scandal sexual. Deşi avocaţii jucătorului lui Real Madrid s-au chinuit să ţină ascunsă povestea, presa franceză a intrat imediat pe fir şi a aflat despre ce e vorba.

Se pare că atacantul de 23 de ani a fost victima unui şantaj, pus la cale de tatăl unei foste iubite. Acesta i-a cerut lui Karim Benzema aproape un milion de euro în schimbul unor fotografii intime cu fiica sa şi jucătorul naţionalei Franţei. În caz contrat, fotografiile urmau să apară în presă.

Jucătorul a depus imediat plîngere la poliţie, iar oamenii legii au organizat un flagrant la un hotel din apropierea oraşului Lyon.

Anul trecut, Benzema a fost audiat, împreună cu alţi doi colegi din naţionala Franţei, Ribery şi Govou, pentru că ar fi întreţinut raporturi sexuale cu o prostituată minoră, Zahia Dehar. Aceasta le-a declarat însă procurorilor că nu le-a spus jucătorilor vârsta ei, astfel că cei trei au scăpat bazma curată.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
radarsms
radarsms  •  04 Septembrie 2011, 21:21

Baietii destepti scapa de amenzi. Afla cum pe radarsms.ro

parior1x2
parior1x2  •  04 Septembrie 2011, 20:00

Iti place sa pariezi??Atunci locul tau este pe PARIURISPORTIVE.TK!!Ponturi,pronosticuri,cote,bilete,poker, turnee freeroll,case de pariuri,promotii-Totul pe ://parioru1x2.blog*spot.com!(fara *)"Cu noi chiar faci bani!"!!Daca nu ne crezi,vino si convinge-te!IIeri,3 septembrie,7/8 +1 void pronosticuri corecte,cu o medie a cotelor castigaoare de 1.57!Nota:ambele adrese sunt valide!!!!

florino16
florino16  •  04 Septembrie 2011, 18:08

Curvalau sefu, inalt bine dezvoltat, placut, si inteligent protejati-va fetitele si poarta de karim

Vezi toate comentariile (3)
Comentează