INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

A revenit la sentimente mai bune » Karim Benzema, declarație neașteptată: „Este un loc extraordinar”

Karim Benzema (centru), foto: Getty Images
Karim Benzema (centru), foto: Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 10 februarie 2024 07:53 / Actualizat sambata, 10 februarie 2024 08:52

Karim Benzema (36 de ani) a avut parte de o perioadă complicată la Al-Ittihad. Starul francez nu s-a adaptat în Arabia Saudită și nu a mers în cantonamentul din Emiratele Arabe Unite, dar acesta a rupt tăcerea după problemele pe care le-a avut.

Benzema a ajuns târziu în Arabia Saudită și antrenorul Marcelo Gallardo a refuzat să-l mai ia în stagiul de pregătire. Au existat speculații în legătură cu o revenire a vârfului la o echipă din Europa, dar acesta a rămas la Al-Ittihad, acolo unde este fericit, conform declarațiilor făcute.

Un club din Superliga a oferit două milioane de euro pentru Juan Bauza!
FCU CRAIOVA
Un club din Superliga a oferit două milioane de euro pentru Juan Bauza!

Karim Benzema: „Sunt fericit în Arabia Saudită”

„Timpul va spune ce se va întâmpla în continuare, dar eu aleg momentul în care îmi voi încheia cariera. Ca musulman atunci când ești în Mecca, te simți extraordinar.

Este un loc formidabil, sunt foarte liniștit aici. Pentru unii oameni, faptul că port tricoul cu numărul nouă înseamnă că trebuie să marchez 50 de goluri pe sezon, dar pentru mine înseamnă că sunt unul dintre cei 11 jucători și trebuie să fac tot ce pot să îmi ajut echipa să câștige.

Sunt fericit în Arabia Saudită. Nu sunt doar fotbalist, sunt și ambasador. Sunt aici să aduc jucători importanți din Europa”, a precizat Benzema, conform koorabreak.com.

Karim Benzema a șocat fotbalul mondial în vara trecută. La sfârșit de contract cu Real, căpitanul blanco la acea vreme a ales să părăsească Madridul și Europa, după 14 ani pe „Santiago Bernabeu", și s-a oprit în Arabia Saudită.

20de meciuri a jucat Karim Benzema pentru Al-Ittihad în acest sezon, reușind 12 goluri și 5 assisturi

Francezul, 36 de ani, a semnat pe trei sezoane cu Al-Ittihad, până pe 30 iunie 2026, cu un salariu total de 300 de milioane de euro (100 de milioane anual).

Ultimul meci oficial pe care l-a jucat Benzema a avut loc pe 26 decembrie 2023, într-o partidă Al-Ittihad - Al Nassr 2-5. Echipa francezului este pe locul 5 în campionatul din Arabia Saudită, cu 31 de puncte după 19 etape, la 9 de locul 3, ocupat de Al Ahli, ultima poziție care trimite în Liga Campionilor Asiei.

Citește și alte știri:

Kosovarii cer intervenția UEFA, înaintea meciurilor din Liga Națiunilor
Liga Națiunilor
Kosovarii cer intervenția UEFA, înaintea meciurilor din Liga Națiunilor
Marius Șumudică, petrecere cu lăutari în Turcia, la o zi după eliminarea din Cupă » Imagini savuroase
TURCIA
Marius Șumudică, petrecere cu lăutari în Turcia, la o zi după eliminarea din Cupă » Imagini savuroase

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dobrin
dobrin  •  10 Februarie 2024, 10:59

I-a intrat malaiul in cont si s-a sucit.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează