INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Alarmă la Madrid » Karim Benzema s-a accidentat cu două săptămâni înaintea semifinalei Ligii cu Manchester City!

Articol de - Publicat luni, 24 aprilie 2023 17:42 / Actualizat luni, 24 aprilie 2023 18:33

Atacantul lui Real, Karim Benzema (35 de ani), a primit o lovitură și nu va juca mâine, în meciul cu Girona. Antrenorul Ancelotti îl va menaja în acest final de sezon și îi va dozifica efortul.

Emoții la Real Madrid, după meciul de campionat cu Celta Vigo (2-0). Carlo Ancelotti a anunțat că golgheterul Karim Benzema s-a accidentat și va absenta sigur în partida de marți, cu Girona. Problema medicală a atacantului francez vine cu doar două săptămâni înaintea turului semifinalei Ligii Campionilor, cu Manchester City.

Ancelotti încearcă să dezamorseze „bomba” din vestiarul lui Real Madrid » Explicațiile pentru supărarea lui Benzema
REAL MADRID
Ancelotti încearcă să dezamorseze „bomba” din vestiarul lui Real Madrid » Explicațiile pentru supărarea lui Benzema

Carlo Ancelotti: „Căpitanul Benzema e prea important pentru noi”

„Benzema și Camavinga au primit niște lovituri în ultima partidă și nu vor fi disponibili pentru mâine. Dacă îl vom putea recupera pe Karin pentru sâmbătă, atunci îl vom folosi, dacă nu, îl vom menaja în continuare. Căpitanul este prea important pentru noi”, a declarat antrenorul italian despre jucătorul utilizat toate cele 90 de minute contra Celtei.

Ancelotti îl păstrează pe Benzema pentru trei meciuri capitale

Ancelotti nu vrea să-și asume niciun risc în privința lui Benzema, în condițiile în care lupta pentru titlu cu Barcelona e aproape încheiată, catalanii având 11 puncte avans la șefie. El ține să-l aibă apt și odihnit la „dubla” cu „cetățenii” din Ligă (9 și 17 mai) și la finala Cupei Regelui, pe 14 mai: „Dacă semifinala ar fi mâine, Karim n-ar fi disponibil”. 

Benzema a mai ratat în acest sezon 13 partide în toate competițiile din cauza problemelor musculare sau a altor accidentări.

Karim este cel mai bun marcator al campioanei Europei și a lumii și în acest sezon, având 26 de goluri în 36 de partide în toate competițiile, dintre care pstru reușite în actuala ediție a Ligii.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Peste Mourinho! Barcelona lui Xavi e echipa cu cea mai bună apărare din istorie: „Și noi suntem surprinși. Nu e normal"

Momente incredibile în prima ligă olandeză » Un antrenor a placat un jucător advers scăpat pe contraatac!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează