INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCANDAL SEXUAL

Benzema și-a petrecut noaptea în arest » De dimineață a fost trimis în fața judecătorului

Articol de GSP - Publicat joi, 05 noiembrie 2015 13:49

Karim Benzema se află într-o situație extrem de grea. După ce ieri a fost reținut de poliția franceză, atacantul lui Real Madrid a fost dus în fața justiției în această dimineață. 

Fotbalistul în vîrstă de 27 de ani a fost audiat de un judecător, el fiind anchetat în presupusul caz de șantaj ce-l viza pe Mathieu Valbuena, anunță Le Figaro.

Poliția îl suspectează pe Benzema de complicitate în acest caz de șantaj. El și Cisse l-ar fi amenințat pe Valbuena că vor face publice imagini indecente cu el și iubita sa. Cei doi ar fi avut imaginile de pe telefonul mobil al acestuia. În schimbul pozelor, Benzema și Cisse ar fi cerut bani. Interesant este că după arestarea lui Cisse, ulterior eliberat, Valbuena i-a luat apărarea și a susținut că acesta este nevinovat.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează