INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Benzema, spre Premier League! Balonul de Aur, chemat să ,,resusciteze” un colos

Karim Benzema. Sursă Foto: Facebook Bleacher Report
Karim Benzema. Sursă Foto: Facebook Bleacher Report

Articol de - Publicat vineri, 05 ianuarie 2024 11:18 / Actualizat vineri, 05 ianuarie 2024 11:38

Karim Benzema (36 de ani) ar putea reveni în Europa pentru un transfer la un gigant din Premier League, ținând cont de situația grea prin care trece la Al-Ittihad.

Louis Saha, fostul atacant al lui Manchester United, este de părere că Benzema ar trebui să se transfere pe Old Trafford pentru a veni cu un plus de calitate în atac.

Rapid a întrerupt împrumutul în plin sezon și l-a transferat la alt club din Superligă!
MERCATO
Rapid a întrerupt împrumutul în plin sezon și l-a transferat la alt club din Superligă!

Karim Benzema, cerut la Manchester United: ,,Este doar un vis”

Atacantul francez a câștigat alături de Real Madrid 5 Ligi ale Campionilor și un Balon de Aur, dar finalul carierei sale este sub așteptări.

El a ales Al-Ittihad, fiind atras de o nouă provocare, dar și de aspectul financiar, însă experiența din Arabia Saudită s-a dovedit a fi negativă, iar Benzema ar putea reveni în Europa.

Louis Saha este convins că fostul atacant al Realului s-ar impune fără probleme la United și ar marca foarte multe goluri: ,,Benzema va «scutura» atacul lui Manchester United, este exact ceea ce au nevoie. 

El va marca multe goluri și va lega jocul mult mai bine. E doar un vis, însă Karim este un foarte bun profesionist, genul de atacant de la care Hojlund are ce învăța”, a spus Louis Saha, pentru goal.com.

,,Colegii nu-l mai suportă, simte și el un disconfort”

În cadrul emisiunii televizate „Action with Walid", un cunoscut analist saudit, Walid Al Farraj, l-a criticat vehement pe KB9: „Ruptura dintre Karim și suporteri crește pe zi ce trece. N-a făcut niciodată diferența, evoluează cu aroganță, ca și cum ai zice că «vă fac o favoare că joc». Când în ianuarie trecut a venit Cristiano Ronaldo a demonstrat imediat implicare și profesionalism.

Benzema nu! Este ca și cum colegii nu-l mai suportă și chiar și el simte un disconfort. Nu știu cum să îmi explic cauza". Același ton dur l-a avut și publicația online Goal Arabia: "Benzema nu a făcut nimic remarcabil în timpul ultimei partide. Pare un oaspete de onoare, nu a mai dat nicio mână de ajutor echipei!".

Citește și:

Justiția franceză investighează transferul lui Neymar! Nasser Al Khelaifi a fost implicat

Planul făcut de o echipă de liga a patra pentru partida cu Real Madrid din Cupa Regelui. Ce dorințe au amatorii de la Arandina!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
brujo
brujo  •  06 Ianuarie 2024, 10:46

Deci unu' care nu prea a facut mare branza la mancs si-ar dori ca altul care nu prea face mare branza pe la arabi sa vina la mancs. Gsp hatz cu articolul ca Benzema se tranfera la mancs! Seems legit !

VardyParty
VardyParty  •  05 Ianuarie 2024, 16:56

Benzema a zis clar: “Eu merg unde merge Dragusin! El e Șefu’. Cel puțin asa mi-a zis impresarul nostru.”

Vezi toate comentariile (2)
Comentează