INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA NAȚIUNILOR

Bernardo Silva, nemulțumit de programul încărcat din Liga Națiunilor: „Pentru noi, situația e dificilă”

Bernardo Silva
Foto: Imago
Bernardo Silva Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iunie 2022 09:32 / Actualizat vineri, 03 iunie 2022 10:27

Bernardo Silva (27 de ani) a fost intregalist în primul meci al Portugaliei din noua ediție a Ligii Națiunilor. Remiza din deplasare cu Spania, scor 1-1, este un rezultat bun pentru lusitani, însă mijlocașul lui City a criticat aceste meciuri în plus pe final de sezon.

Liga Națiunilor a fost adesea criticată de fotbaliști din cauza numărului mare de meciuri desfășurate într-o perioadă foarte scurtă, după un sezon deja prea încărcat la nivel de club.

Edi Iordănescu i-a luat tare pe jucători înainte de primul meci oficial: „Schimbați-vă gândirea! Cine nu dă tot pentru echipă nu va mai fi convocat!”
MUNTENEGRU - ROMÂNIA
Edi Iordănescu i-a luat tare pe jucători înainte de primul meci oficial: „Schimbați-vă gândirea! Cine nu dă tot pentru echipă nu va mai fi convocat!”

Bernardo Silva, nemulțumit de finalul încărcat de sezon

Excepție nu face nici mijlocașul lui Manchester City. Portughezul și-a expus părerea despre competiție imediat după finalul meciului din Spania.

„Pentru fanii fotbalului aceste meciuri sunt foarte bune, însă pentru noi, pentru jucători, situația e una dificilă. După un sezon în care am jucat foarte multe partide, venim aici (n.r.-  în Liga Națiunilor) și mai jucăm încă 4. 

Există și riscul mai multor accidentări, dar noi încercăm să ne pregătim pentru noul sezon, care începe într-o lună, dar nu cred că vom fi la 100% din capacitate, e greu. Dar asta este, acum va trebui să dăm totul în cele 3 meciuri rămase”, a declarat Bernardo Silva după meci, potrivit as.com.

Spania și Portugalia au remizat în primul „șoc” din Liga Națiunilor

Spania și Portugalia au remizat, scor 1-1, în cel mai tare meci al zilei din Liga Națiunilor. Cristiano Ronaldo a fost rezervă și a intrat pe teren în minutul 62.

Spania a deschis scorul la capătul unui contraatac splendid. Gavi a recuperat și l-a lansat pe Sarabia spre poarta lui Diego Costa. Altruist, jucătorul lui Sporting a pasat la Morata, care a pus decisiv latul din 7 metri. 

Campioana mondială din 2010 a părut apoi că are sub control partida, numai că lusitanii și-au revenit în repriza secundă și au egalat spre final, când centrarea lui Joao Cancelo către Ricardo Horta a făcut 90% din gol (82). 

Spania putea câștiga toate cele 3 puncte în minutul 87. Costa a respins greșit în fața careului mic, până la Jordi Alba, numai că fundașul stânga de la Barcelona n-a cadrat lovitura de cap pe care trebuia să scrie 2-1.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional: 

Surprize uriașe în echipa U21 a sezonului » Vinicius are cele mai bune cifre, în timp ce vedetele Pedri sau Gavi lipsesc

FOTO Spania și Portugalia au remizat în primul „șoc” din Liga Națiunilor. Ronaldo, rezervă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
fotbal_elite
fotbal_elite  •  03 Iunie 2022, 12:06

Solutia : sa joace cei care au jucat mai putin in campionate !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează