INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CITATE

BEST by George Best » 6 maxime ale fostei vedete a lui United: "În '69 m-am lăsat de femei și alcool. Au fost cele mai grele 20 de minute din viața mea"

Articol de GSP - Publicat joi, 24 decembrie 2015 20:54

George Best a fost unul dintre mari fotbaliști ai lumii, dar și un personaj plin de umor. Niciodată n-a ascuns problemele cu alcoolul pe care le-a avut și a vorbit mereu deschis despre femei sau întîmplările pe care le-a avut la cluburile pe la care a trecut.

Iată cele mai tari citate ale lui George Best:

"Mi-am cheltuit o grămadă de bani pe alcool, femei și mașini rapide. Pe restul i-am risipit"

"Ei zic despre mine că m-am culcat cu 7 Miss World. Îmi pare rău să-i dezamăgesc. Au fost doar 4. Cu celelalte 3 doar am ieșit".

"I-am zis odată lui Gazza (Paul Gascoigne) că are IQ-ul mai mic decît numărul de la cămașă și m-a întrebat ce este un IQ".

"În 1969 m-am lăsat de femei și alcool. Au fost cele mai grele 20 de minute din viața mea".

"Nu știu ce e mai frumos dintre un gol cu Liverpool și o noapte cu Miss World. Din fericire nu am fost nevoit să aleg".

"Am avut cam 2000 de femei și asta a fost suficient să spun că sînt cel mai bun de la Manchester United".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
cosminb84
cosminb84  •  25 Decembrie 2015, 21:31

dragi carcotasi,un amanunt il omiteti,george best a invetat termenul de vedeta pentru fotbalisti,el a mediatizat rolul unui fotbalist in societatea in care traim,sa stitii ca fara el nu am fi ajuns sa vedem vedete precum astea din ziua de azi,din lumea fotbalului ma refer.el a fost cel care a pus piatra de temelie notiuni de vedeta pentru un fotbalist.el a jucat fotbal pana pe la 26 de ani,cand a parasit echipa manchester united,dupa el a pus viata extrasportiva in fata celei de sportiv,asta a fost marele lui defect.

872575689479715
Herascu Dumitru  •  25 Decembrie 2015, 20:14

mai suffarstar,esti sarac cu duhul.am impresia ca tu nu sti cei ala un IQ.pentru ca nu ai.cat despre simtul umorului.n-ai.daca n-ai IQ,nu e.esti jalnic.dar ai dreptul sa te faci de ras.

mandpv964
mandpv964  •  25 Decembrie 2015, 12:25

Bai suferistar, cred ca nici tu nu sti ce -i ala IQ.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close