INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Betis Sevilla - Real Madrid 1-2 // Vinicius Junior, extrem de furios: „M-a înjurat de trei ori”

Vinicius Junior, Marc Bartra
Vinicius Junior, Marc Bartra

Articol de - Publicat luni, 14 ianuarie 2019 09:47

Vinicius Junior a avut un schimb dur de replici cu Marc Bartra, stoperul catalan al lui Betis Sevilla.

După două meciuri consecutive fără victorii în LaLiga, Real Madrid a suferit la Sevilla, dar a învins-o pe Betis în final. Într-un moment dificil, cu un lot lipsit de 8 jucători, accidentați sau suspendați, Solari a riscat, făcând revoluție. Un 3-5-2 în care Marcelo și Isco n-au avut loc, ținuți pe bancă un meci întreg, încheiat cu doi puști în iarbă: Brahim Díaz, 19 ani, și Vinicius, 18 ani. 

Adolescentul brazilian a ieșit în evidență. Nu doar prin joc. L-a imitat pe Neymar, plonjând spectaculos. Apoi, când Bartra a intrat mai tare la el și i-a cerut să nu mai simuleze, sud-americanul l-a înjurat. "Vinicius era mai mult pe jos decât în picioare, i-am spus să lase teatrul", a dezvăluit catalanul la zona mixtă. "Cum mi-a răspuns el? M-a făcut fiu de... OK, să zicem că s-a referit de trei ori la mama mea". Aluzie la "hijo de puta". 
Bartra l-a sfătuit pe Vinicius: "Mai are multe de învățat. Nu e comportamentul potrivit pentru un jucător al lui Real".

Benzema și-a fracturat degetul mic

De parcă Solari nu avea suficiente probleme, antrenorului argentinian i s-a mai accidentat un jucător important. Spre sfârșitul primei reprize, Karim Benzema a alunecat și a căzut pe mâna dreaptă, suferind o fractură la degetul mic.

Vezi și:

Real Madrid, victorie dramatică pe terenul lui Betis » Santiago Solari, salvat de o superexecuție în minutul 88

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează