INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

El Loco Bielsa, învins de echipa din liga a patra a unui star TV » A debutat la profesioniști la 33 de ani

Mark Wright (33 de ani) FOTO IMAGO
Mark Wright (33 de ani) FOTO IMAGO

Articol de - Publicat luni, 11 ianuarie 2021 12:22 / Actualizat luni, 11 ianuarie 2021 12:59

Crawley a produs una dintre marile surprize din runda 3 din FA Cup și a învins cu 3-0 Leeds United, iar Mark Wright (33 de ani), fost junior la Arsenal și Tottenham, dar cunoscut pentru aparițiile în reality-show-uri, a intrat în prelungiri la Crawley , pentru care mai jucase în urmă cu 14 sezoane.

Leeds s-a făcut de râs duminică, părăsind Cupa Angliei încă din „32-imi” în fața unui adversar din League Two (a patra divizie). Trupa lui El Loco Bielsa a încasat toate golurile după pauză, 0-3 cu Crawley Town (West Sussex), la care și-a făcut debutul ca fotbalist profesionist un fundaș stânga de 33 de ani. Mark Wright, fost junior la West Ham, Arsenal și Tottenham, s-a tot chinuit prin ligile inferioare, dar a devenit cunoscut în Marea Britanie prin aparițiile în realty-show-uri la televiziune!

Mark Wright, de la „The Last Chance” la FA Cup

Personalitate TV și reporter în emisiuni de divertisment, Mark s-a afirmat în prima dintre cele trei serii ale „The Only Way Is Essex”, devenind și mai popular după „I'm a Celebrity... Get Me Out of Here!”. Fotbalul era pentru el doar un hobby, practicat la nivel de amatori. 

În septembrie 2008, a evoluat însă pentru naționala C a Angliei într-un amical pierdut cu Bosnia-Herțegovina. CV-ul său de actor cuprinde multe apariții în producții sau seriale, la ITV, CBCC ori Warner Bros. Cu câteva zile înaintea confruntării cu Leeds, a jucat în„The Last Chance”, un miniserial iPlayer la BBC. 

El Loco Bielsa, învins de echipa din liga a patra a unui star TV » A debutat la profesioniști la 33 de ani
Mark Wright a intrat pe teren în min. 90, în locul lui Tom Dallison FOTO IMAGO

2006/07a fost sezonul în care Mark Wright a mai evoluat pentru Crawley

VIDEO. Tottenham a învins Leeds United cu scor de neprezentare

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Răzvan Marin, criticat după înfrângerea lui Cagliari cu Fiorentina » Ce note a primit internaționalul român în publicațiile italiene

Marius Șumudică, criticat aspru după plecarea de la Gaziantep: „A făcut scandal pentru a fi demis. Altă explicație nu găsesc”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close