INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ALGERIA

Un internațional algerian de 24 de ani a murit într-un grav accident rutier » Mașina sa a luat foc!

Billel Benhammouda (dreapta) a fost victima unei ciocniri cu un stâlp de pe autostradă. Atacantul lui USM Alger și un prieten și-au găsit sfârșitul tragic când se întorceau acasă. Foto: Imago
Billel Benhammouda (dreapta) a fost victima unei ciocniri cu un stâlp de pe autostradă. Atacantul lui USM Alger și un prieten și-au găsit sfârșitul tragic când se întorceau acasă. Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 11 iunie 2022 14:54 / Actualizat sambata, 11 iunie 2022 18:01

Billel Benhammouda a fost victima unei ciocniri cu un stâlp de pe autostradă. Atacantul lui USM Alger și un prieten și-au găsit sfârșitul tragic când se întorceau acasă.

Fotbalul algerian este în doliu. Un internațional a decedat la numai 24 de ani în noaptea de joi spre vineri, în urma unui grav accident rutier. Billel Benhammouda, atacantul lui USM Alger (locul 4 înaintea ultimei etape), unul dintre jucătorii importanți ai acestui sezon, se întorcea acasă, după ce evoluase pentru națională în Turneul celor Patru Națiuni împotriva celor din Congo (3-0), în care și înscrisese un gol.

Era al treilea marcator al echipei

Benhammouda se deplasa cu mare viteză pe autostrada dintre Douaouda și Tipaza, însoțit de un prieten, când a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de un stâlp. Mașina a luat foc și cei doi și-au pierdut viața. 

Billel urma să dispute azi partida cu ES Sétif, decisivă pentru calificarea în CAF Champions League sau Confederation Cup. În 30 de meciuri din actualul campionat, el a reușit șapte goluri, fiind al treilea marcator al echipei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
harycat
harycat  •  12 Iunie 2022, 11:20

Nu era,autostrada, era drum national, a fost o lucrare nesemnalizata, o denivelare, jucatorul avea viteza mare! Dumnezeu sa l odihneasca! Era un f bun caracter...

mihneailie030
mihneailie030  •  11 Iunie 2022, 19:05

Stâlp pe autostrada???

Vezi toate comentariile (2)
Comentează