INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

BIRMINGHAM - ASTON VILLA 0-1 // VIDEO Paul Mitchell, suporterul care l-a atacat pe Jack Grealish, a fost interzis 10 ani pe stadioane!

Articol de GSP - Publicat luni, 11 martie 2019 17:59

Paul Mitchell, suporterul care a intrat pe teren în timpul meciului Birmingham - Aston Villa 0-1 și l-a atacat pe căpitanul oaspeților, Jack Grealish, a primit o interdicție de 10 ani pentru a intra pe stadioane și 14 săptămâni de închisoare.

Paul Mitchell (27 de ani) e numele suporterului care susține că nu era băut când l-a atacat pe fotbalist și spune că totul a fost „doar o glumă”. În plus, suporterul va trebui să plătească o compensație simbolică de 100 de lire către victima sa.

Familia atacatorului a fost nevoită să plece din Birmingham din cauza faptului că a fost agresată de oamenii din oraș după incident.

În ciuda incidentului, Jack Grealish, mijlocașul în vârstă de 23 de ani, a înscris unicul gol al partidei, aducând victoria lui Aston Villa în derby-ul orașului.

Vezi și:

Scene ÎNGROZITOARE » Grealish, căpitanul oaspeților, lovit în figură de un suporter advers! Moment la indigo după cel cu Galamaz, la Ploiești

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează