CAMPIONATE  ·  ANGLIA

BIRMINGHAM - ASTON VILLA 0-1 // VIDEO Paul Mitchell, suporterul care l-a atacat pe Jack Grealish, a fost interzis 10 ani pe stadioane!

Luni, 11 Martie

Paul Mitchell, suporterul care a intrat pe teren în timpul meciului Birmingham - Aston Villa 0-1 și l-a atacat pe căpitanul oaspeților, Jack Grealish, a primit o interdicție de 10 ani pentru a intra pe stadioane și 14 săptămâni de închisoare.

Paul Mitchell (27 de ani) e numele suporterului care susține că nu era băut când l-a atacat pe fotbalist și spune că totul a fost „doar o glumă”. În plus, suporterul va trebui să plătească o compensație simbolică de 100 de lire către victima sa.

Familia atacatorului a fost nevoită să plece din Birmingham din cauza faptului că a fost agresată de oamenii din oraș după incident.

În ciuda incidentului, Jack Grealish, mijlocașul în vârstă de 23 de ani, a înscris unicul gol al partidei, aducând victoria lui Aston Villa în derby-ul orașului.

Vezi și:

Scene ÎNGROZITOARE » Grealish, căpitanul oaspeților, lovit în figură de un suporter advers! Moment la indigo după cel cu Galamaz, la Ploiești

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Strassbourg

Digi 2
18:30 Fotbal, Liga 1

Dunărea Călărași - Concordia Chiajna

Digi 1, Telekom 1, Look
19:00 Baschet M

BC CSU Sibiu - CSMU Craiova

Digi 3
21:00 Fotbal, Liga 1

Dinamo - Poli Iași

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
Program TV complet

Liga 1

Play-off