INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIFA

Blatter nu mai demisionează?! » Președintele FIFA sugerează că ar putea candida pentru al 6-lea mandat

Blatter, bine dispus, alături de muncitorii care lucrează la noul muzeu FIFA // Foto: Reuters
Blatter, bine dispus, alături de muncitorii care lucrează la noul muzeu FIFA // Foto: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 27 iunie 2015 00:00

Președintele forului mondial ar putea candida în decembrie pentru un al 6-lea mandat: ”Încă nu sînt pregătit pentru muzeu”.

N-a trecut nici măcar o lună de cînd Sepp Blatter și-a anunțat planul de retragere din fruntea FIFA și deja s-a răzgîndit! Joi seară, la prezentarea noului muzeu al forului mondial, ce va fi inaugurat în 2016, președintele a uimit asistența: "Eu n-am demisionat pe 2 iunie. Am zis doar că-mi ofer mandatul unui Congres extraordinar".

Altfel spus, în cadrul respectivului Congres, ce va fi ținut foarte probabil pe 16 decembrie, elvețianul în vîrstă de 79 de ani ar putea candida pentru un al 6-lea mandat!

"Încă e președintele ales"

Speculații în privința unei reveniri în forță, în ciuda scandalului de corupție cu care se confruntă FIFA, existau deja. Consilierul său de PR, Klaus J. Stohlker, afirmase recent că "Blatter încă este președintele ales. Și n-a folosit niciodată cuvîntul « demisie»".

Cine a avut îndoieli, ascultîndu-l pe Stohlker, și le-a risipit probabil joi, cînd bătrînul Sepp a încheiat apoteotic: "Încă nu sînt pregătit pentru muzeu sau pentru vreo statuie de ceară".

"Numai cine cunoaște trecutul poate înțelege prezentul și modela viitorul"
Sepp Blatter, președinte FIFA

"Mingea e rotundă. Doar cei care vin din cosmos cunosc dimensiunile sportului nostru"
Sepp Blatter, președinte FIFA

17 aniau trecut de cînd Blatter se află în fruntea FIFA. La sfîrșitul lui mai a fost reales pentru un al 5-lea mandat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ortega
ortega  •  27 Iunie 2015, 18:41

N-aş fi crezut vreodată că există un specimen mai josnic decât Dragomir Dumitru .M-am înşelat ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează