INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Blestemul continuă pentru elevul lui Guardiola! Gundogan s-a accidentat din nou şi va sta pe bară o perioadă lungă!

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de Cristian StanJURNALISPORT - Publicat joi, 15 decembrie 2016 18:04

Germanul Ilkay Gundogan, 25 ani, s-a accidentat în minutul 44 al înfruntării dintre formația sa, Manchester City, şi Watford, partidă câştigată de "cetățeni", scor 2-0 (1-0), în etapa a-16-a din Premier League.

Jucătorul a acuzat probleme la ligamentele piciorului drept și e posibil să lipsească o perioadă lungă de timp.

Frustrat de această accidentare a fost şi antrenorul Pep Guardiola care a declarat imediat după încheierea partidei: "Sunt foarte supărat, primele semne arată că va lipsi de pe gazon câteva luni. Vom vedea joi care va fi situația".

Blestemul accidentărilor pare a continua. În august 2013, fotbalistul s-a accidentat la spate şi a lipsit tot sezonul, în timp ce în luna mai a acestui an s-a accidentat la rotula piciorului drept, verdictul fiind unul aspru pentru jucătorul venit în această vară de la Borussia Dortmund pentru 20 milioane de lire sterline: ratarea turneului final din Franța.

Gundogan a ratat şi începutul sezonului cu City. El a fost transferat la echipă accidentat, debutul său fiind în triumful cu 4-0 din Champions League, contra lui Borussia Monchengladbach.

Până în acest moment, Gundogan a fost integalist în 16 partide în acest sezon în toate competițiile reuşind să marcheze de 5 ori, două goluri fiind în memorabila victorie contra Barcelonei,scor 3-1.

sursa: bbc.com

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează