INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Boateng atacă Bayern, după ce a ieșit din izolare și a făcut accident. Cum explică amenda: „E trist, orice tată ar fi făcut asta”

Jerome Boateng, foto: Guliver/gettyimages
Jerome Boateng, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat joi, 02 aprilie 2020 12:07

Jerome Boateng se ia de șefii lui Bayern, care l-au sancționat pentru că n-a respectat izolarea și a provocat și un accident. El susține că se grăbea să ajungă la fiul care se simțea rău.

Lui Jerome Boateng i-au sărit siguranțele! E „fiert" pe conducătorii lui Bayern, care tocmai l-au amendat în urma unui accident provocat zilele trecute pe autostrada Munchen - Nurnberg. Clubul a luat această măsură deoarece fundașul de 31 de ani n-a respecat izolarea la domiciliu și nici n-a anunțat că are intenția de a pleca, însă jucătorul susține că a fost o urgență. 

Boateng atacă Bayern, după ce a ieșit din izolare și a făcut accident. Cum explică amenda: „E trist, orice tată ar fi făcut asta”
Mașină Boateng

Boateng către Bayern: „Fiul meu se simțea rău”

„Fiul meu se simțea rău. Știu că am greșit, neinformând clubul, dar în momentele alea mă gândeam numai la el. Când copilul tău de patru ani te sună și-ți spune așa ceva te urci imediat în mașină și gonești, indiferent de oră! Pentru el iau în calcul orice sancțiune. Aș vrea să-l văd și eu pe tatăl care n-ar face ca mine. Dar dacă pentru așa ceva se impune o amendă, atunci, respect! E trist!", a comentat Boateng. 

Fiindcă avea puse anvelopele de vară, iar afară tocmai ninsese, el a derapat și a intrat cu Mercedes-ul AMG într-o bară de protecție de pe marginea drumului. Dauna se ridică la 25.000 de euro.

2021e anul în care lui Boateng îi expiră contactul cu Bayern: „Eu n-am nicio grabă să-l prelungesc. Să mă caute cei de la club"

Citește și alte știri despre Bundesliga:

Germania urgentează vaccinul! Compania patronului lui Hoffenheim se pregătește să-l testeze. Când ar fi gata

Tensiuni la Bayern Munchen » Condițiile inacceptabile puse de Manuel Neuer pentru prelungirea contractului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează