INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARAJ

Boban Nikolov, internațional crescut la Academia Hagi, cere amânarea barajului pentru EURO 2020: „Fără spectatori e degeaba"

Articol de - Publicat marti, 10 martie 2020 20:39

Boban Nikolov, mijlocaș central crescut de Academia Hagi, a postat pe Facebook, un mesaj prin care cere amânarea barajului pentru Euro 2020 și ca partida Macedonia de Nord - Kosovo să nu se joace fără spectatori.

Pe 26 martie, Macedonia de Nord ar urma să primească vizita „naționalei" din Kosovo în semifinalele barajului pentru Euro 2020. Cu toate acestea, amenințarea COVID-19 ar urma să închidă tribunele arenei naționale din Skopje .Fost jucător al Academiei Hagi și al Viitorului, Boban Nikolov, acum la Fehervar (Ungaria), a postat un text legat de posibilitatea disputării partidei fără spectatori.

Boban Nikolov, internațional crescut la Academia Hagi, cere amânarea barajului pentru EURO 2020: „Fără spectatori e degeaba

„Ori facem un spectacol fotbalistic, ori nu facem «spectacole»! Sănătatea oamenilor este cea mai importantă, iar noi respectăm atitudinea și recomandările instituțiilor care se ocupă de protecția noastră sanitară, a tuturor. Dar, ca fotbaliști sau membri ai staff-ului Macedoniei care au în față o șansă istorică de calificare la Campionatul European, am vrea să jucăm meciul de pe teren propriu în fața tribunelor pline și, susținuți de fanii noștri, să celebrăm o victorie comună.

Un asemenea meci fără spectatori este ca o echipă din care ar lipsi Goran Pandev, Elif Elmas sau Ilija Nestorovski. Amânați competiția, mai întâi pentru sănătatea tuturor, dar și pentru idealul de a respecta valorile sportului și rezultatele acestuia", a spus fotbalistul care a reprezentat Macedonia și la un Euro U21.

38 de meciuriși 2 goluri are Boban Nikolov în Liga 1

Citește și: 

LPF, 22 de măsuri pentru a preveni epidemia de coronavirus! Ce trebuie să facă jucătorii din Liga 1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează