INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA BELGIEI

Bölöni, enervat la culme! Un jucător a încălcat regula antrenorului și l-a înfuriat în timpul meciului!

Articol de - Publicat vineri, 24 ianuarie 2020 10:52

Antwerp a remizat ieri, pe teren propriu, cu Kortrijk, scor 1-1, în prima manșă din semifinalele Cupei Belgiei. Camerunezul Lamkel Zé a vrut el să execute penaltyul, deși Boloni nu i-a dat voie. 

A bătut și a ratat. Loți s-a supărat pe toți: „N-au avut curaj să-i ia mingea!”. 
Din iulie 2018, de când l-a adus pe acest camerunez de la Niort, din liga secundă franceză, Loți Bölöni are dureri de cap la Antwerp.

Bölöni: „Are probleme psihice”

Didier Lamkel Zé, un tânăr atacant african, 23 de ani, foarte talentat, dar la fel de capricios și gata oricând să declanșeze un conflict în lot, a fost amendat de nenumărate ori de antrenor, care l-a și îndepărtat temporar din lot anul trecut după ce a bătut un coechipier la o ședință de pregătire. 

În urmă cu câteva săptămâni, enervat de alt scandal provocat în cantonamentul din Spania, tehnicianul a răbufnit: „Didier are probleme psihice. Și nu vreau să spun mai mult”.

A ieșit fluierat și a plecat acasă

Joi seară, în turul semifinalei Cupei Belgiei, Lamkel Zé i-a enervat pe toți la Antwerp. Mai ales pe Loți. Într-un meci dominat clar, roș-albii puteau ei deschide scorul la penaltyul din minutul 57. 

Dar DLZ a ignorat regula ca loviturile de pedeapsă să fie executate de Refaelov sau Mbokani, specialiști la 11 metri, a luat el mingea și a tras. Nu i-a păsat nici că Bölöni se înfuriase pe margine. Și, ghinion, portarul a ghicit colțul și a apărat. 

Nu a fost 1-0, ci 0-1, gazdele alergând până la sfârșit să îndrepte situația. Nu au reușit decât un gol. Un egal. Camerunezul a fost înlocuit ultimul, ieșind într-un cor de fluierături. Iar acesta nu și-a mai așteptat coechipierii în vestiar. A plecat direct acasă.

Bölöni: „M-a enervat cumplit”

„Avem din nou aceeași problemă. Lamkel Zé. Nu doar pentru că a ratat. M-a enervat cumplit că nu a respectat ceea ce există la noi de doi ani. De penalty-uri se ocupă Refaelov ori Mbokani”, s-a plâns antrenorul la zona mixtă. „Sunt foarte supărat pe el, însă la fel de supărat sunt și pe ceilalți doi. Nu au avut curajul să-i ia mingea și să pună capăt conflictului”.

Fanii îi cer să-l dea afară

Loți nu-l va ierta. "Vom vedea ce se va întâmpla", a încheiat tehnicianul. Pregătind o nouă amendă. Numai că fanii flamanzi cer mai mult. „Bölöni să nu mai tolereze ieșirile lui Lamkel Zé”, a scris unul dintre suporteri pe Twitter. „Trebuie să-l dea afară. Altfel, nu va avea niciodată liniște în vestiar”. 

Penaltyurile la Antwerp în 2019-2020
Refaelov - 5 șuturi, 5 goluri
Mbokani - 4 șuturi, 3 goluri
Mirallas - un șut, un gol

"Haideți să nu mai vorbim de Lamkel Zé! Am aflat că a plecat acasă în timpul meciului. Asta arată ce respect are pentru noi. Zero!"
Lior Refaelov, mijlocaș Antwerp

"Îmi pare rău pentru penalty. Le cer scuze colegilor și fanilor"
Didier Lamkel Zé, atacant Antwerp

"Refaelov și Mbokani bat penaltyurile. Doar dacă alt jucător se simte bine și cei doi sunt de acord poate executa. Însă, dacă ratează, își asumă consecințele"
Faris Haroun, căpitan Antwerp

S-au mai certat pe teren la 11 metri

În octombrie, Bölöni s-a confruntat cu o altă problemă la penaltyuri. Tot acasă, dar în campionat, la 2-2 cu Standard, Refaelov și Mbokani s-au certat pe teren, pentru că amândoi voiau să execute acea lovitură de pedeapsă. În cele din urmă, a bătut Refaelov și a înscris. 

Alt scandal la Antwerp! Ladislau Boloni, despre propriul fotbalist: „Are deseori probleme psihice”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează