CAMPIONATE  ·  ANGLIA

Bogaţi şi neliniştiţi » Manchester City e clubul cu jucătorii cei mai bine plătiţi din sport

Banii aduc uneori și fericirea
Banii aduc uneori și fericirea

Articol de - Publicat miercuri, 16 aprilie 2014 00:00 / Actualizat marti, 15 aprilie 2014 22:16

Din cauza datoriilor mari, 181 milioane de euro, clubul riscă interdicţia de a mai face transferuri sau chiar excluderea din cupele europene.

De cînd a devenit proprietarul lui Man. City, în 2008, şeicul Mansour a pompat o groază de bani în echipă. Contractele s-au triplat de atunci, iar Pantilimon şi colegii sînt pentru al doilea an consecutiv cea mai bine plătită echipă din sportul mondial în ancheta ESPN: 6,46 milioane de euro salariul mediu net anual! Peste New York Yankees, L.A. Dodgers şi Real Madrid.

Dar s-ar putea ca acest lux să-i coste scump pe "cetăţeni".

Clubul se confruntă cu datorii de 181 de milioane de euro şi a intrat în vizorul UEFA alături de Paris SG. Cum fair-play-ul financiar prevede un deficit de maximum 45 de milioane de euro, iar alb-albaştrii sînt la 136 de milioane distanţă, forul continental ar putea să meargă pînă la interdicţia de a mai face transferuri sau la excluderea din Europa în sezonul 2014-2015!

613054-top-salarii-echipe.jpgDetalii cutremărătoare despre românca eliberată după 11 ani de sclavie în Spania. Greșeala făcută de proxeneți, așa au fost prinși
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
Program TV complet

Liga 1