CAMPIONATE  ·  ANGLIA

Bogaţi şi neliniştiţi » Manchester City e clubul cu jucătorii cei mai bine plătiţi din sport

Banii aduc uneori și fericirea
Banii aduc uneori și fericirea

Articol de - Publicat miercuri, 16 aprilie 2014 00:00

Din cauza datoriilor mari, 181 milioane de euro, clubul riscă interdicţia de a mai face transferuri sau chiar excluderea din cupele europene.

De cînd a devenit proprietarul lui Man. City, în 2008, şeicul Mansour a pompat o groază de bani în echipă. Contractele s-au triplat de atunci, iar Pantilimon şi colegii sînt pentru al doilea an consecutiv cea mai bine plătită echipă din sportul mondial în ancheta ESPN: 6,46 milioane de euro salariul mediu net anual! Peste New York Yankees, L.A. Dodgers şi Real Madrid.

Dar s-ar putea ca acest lux să-i coste scump pe "cetăţeni".

Clubul se confruntă cu datorii de 181 de milioane de euro şi a intrat în vizorul UEFA alături de Paris SG. Cum fair-play-ul financiar prevede un deficit de maximum 45 de milioane de euro, iar alb-albaştrii sînt la 136 de milioane distanţă, forul continental ar putea să meargă pînă la interdicţia de a mai face transferuri sau la excluderea din Europa în sezonul 2014-2015!

613054-top-salarii-echipe.jpgLider PSD, în şedinţa partidului: “Coronavirusul nu există (…) Oricum, sunteţi toţi nişte proşti!” – surse
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:00 Fotbal, Liga 2
FC Argeș - Mioveni
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:15 Fotbal, Premier League
Chelsea - Norwich
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Atalanta - Brescia
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1