INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BOLOGNA - AC MILAN 2-3

BOLOGNA - AC MILAN 2-3 // Înjunghiat pentru un şort! Un fan milanist e în stare gravă după ce a fost atacat la Bologna

Articol de - Publicat luni, 09 decembrie 2019 10:37

BOLOGNA - AC MILAN 2-3 // Victima a ajuns la spital cu răni la abdomen, după conflictul cu un alt tifoso rossonero pe "Dall'Ara", unde trupa lui Pioli a reuşit a doua victorie la rând în Serie A.

Nu toţi tifosii rossoneri s-au bucurat după victoria de la Bologna, a doua consecutivă în campionat. Doi fani aflaţi pe "Renato Dall'Ara" au vrut să plece cu o amintire de la meci, însă unul din ei a ajuns la spital, în stare gravă.

Gazzetta dello Sport scrie că victima a fost înjunghiată în zona abdomenului şi se luptă pentru viaţă la Ospedale Maggiore, în timp ce suporterul autor al tentativei de omor a fost imediat arestat de poliţie.

BOLOGNA - AC MILAN 2-3 // Înjunghiat pentru un şort! Un fan milanist e în stare gravă după ce a fost atacat la Bologna

Fără ciocniri între galerii

Incidentul a fost unul izolat, neexistând ciocniri între cele două grupuri de susţinători în oraş sau la stadionul echipei rossoblu. Scandalul s-a iscat la finalul partidei în care Theo Hernández a marcat în ambele porţi, iar Piątek, din penalty, şi Bonaventura, au completat lista marcatorilor lui Pioli. Pentru şortul unui jucător aruncat în peluză s-au luat la pumni cei doi fani ai "Diavolului", apoi conflictul a degenerat rapid într-o posibilă crimă. 

Citește și:

Altădată umilit de Bănel Nicoliță, Joaquin reușește acum o performanță uluitoare: record în Spania, peste Di Stefano!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează