INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MONTPELLIER - RC LENS 1-4

Boloni, după victoria cu Montepellier: "Am regăsit drumul spre gol, spiritul de joc"

Situaţia formaţiei RC Lens, antrenată de Boloni, rămîne delicată
Situaţia formaţiei RC Lens, antrenată de Boloni, rămîne delicată

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 martie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 20 martie 2011 12:00

RC Lens, formaţia franceză antrenată de Ladislau Boloni, s-a impus cu scorul de 4-1 în meciul cu Montpellier, din etapa a 28-a a Ligue 1.

Golurile lui Lens au fost marcat de Akale (19), Marveaux (autogol, 30), Roudet (34) şi Jemaa (62). Golul de onoare al gazdelor a fost înscris de Bocaly (57).

Victoria era vitală pentru echipa tehnicianului român, dar situaţia în clasament rămîne delicată. RC Lens ocupă locul 19, penultimul, în clasamentul Ligue 1, cu 28 de puncte, la două puncte distanţă de locul 17, ultimul care se salvează de la retrogradare.

"Am regăsit drumul spre gol, spiritul de joc"
Boloni s-a declarat încîntat de meciul făcut de echipa sa, dar atrage atenţia că această victorie nu garantează salvarea de la retrogradare.

"Trebuia să reacţionăm şi am făcut-o frumos. Ne-am asumat riscuri. După o victorie cu scorul de 4-1 putem spune multe, dar cel mai important lucru este capacitatea noastră de a ne resuscita în momente dificile. Sper că această atitudine ne va aduce şi alte puncte.

Şi satisfacţii, dar mai ales puncte. Totuşi, nu trebuie să ne îmbătăm după această victorie. Drumul este încă lung, mai sunt zece etape. Acum am regăsit drumul spre gol, spiritul de joc. Vă mărturisesc că era previzibil acest lucru, deoarece antrenamentele au fost de calitate. Sînt mulţumit că a existat şi o recompensă", a declarat tehnicianul român.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
sirehd
sirehd  •  20 Martie 2011, 09:40

iar il bagati in seama pe unguru asta mediocru?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează