INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STANDARD LIEGE

Boloni îl pierde pe Milan Jovanovici! "Am oferte de la Valencia, Atletico şi AC Milan"

Milan Jovanovici, Jovanovici, Standard
Milan Jovanovici, Jovanovici, Standard

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 octombrie 2009 00:00

Jucătorul sârb Milan Jovanovici, care evoluează la Standard Liege sub comanda lui Ladislau Boloni, este dorit de AC Milan, după ce de serviciile sale s-au mai interesat Valencia şi Atletico Madrid, a anunţat, vineri, publicaţia AS, citând site-ul Sportske.net.

"Am trei posibilităţi: Valencia, Atlético şi AC Milan. Orice aş alege, sigur nu mă voi înşela", a declarat atacantul sârb. Fostul coechipier al lui Jovanovici la Standard, Oguchi Onyewu, transferat în august la AC Milan, l-a sfătuit pe sârb să semneze cu gruparea milaneză.

Un alt jucător sârb aflat în atenţia clubului AC Milan este Milos Krasici, de la ŢSKA Moscova, de care se intersează şi Atletico Madrid. "Ar fi un vis să joc alături de el. Nu ar exista un om mai fericit decât mine dacă se va întâmpla aşa ceva", a spus Jovanovici.

Sursă: Mediafax

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
 •  24 Octombrie 2009, 12:38

Ce sa faca la Milan ? Sunt atacanti mari care nu fac nimic acolo: Boriello si Huntelaar. Si nici Sheva si Gilardino n-au prea reusit nimic cand au fost ultima data. La Milan un atacant ca Jovanovic nu poate fi titular niciodata in fatza lui Inzaghi ( chiar daca se indreapta spre 37 de ani ) si Pato.

 •  24 Octombrie 2009, 12:36

are nume predestinat pentru milan =))

 •  24 Octombrie 2009, 11:57
Postat de alamaremah pe 24 Octombrie 2009, 11:35

uite ca mai cumpara si milan jucatori sub 40 de ani :O

jucatori peste 40 de ani,dar ce a facut realu` in ucl cu acesti "pensionari"?:>

Vezi toate comentariile (5)
Comentează