INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BELGIA

Boloni la Gent: prima victorie și primul conflict! „Nu înțelegem ce vrea antrenorul” vs „Să-și caute altă echipă!”

Boloni, foto: Guliver/gettyimages
Boloni, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat luni, 31 august 2020 11:46 / Actualizat luni, 31 august 2020 12:15

Antrenorul român Ladislau Boloni s-a contrat cu Iaremciuk, care i-a reproșat tactica și că Gent arată ca o echipă de liga a doua. „Ceea ce contează acum e doar rezultatul”, se apără Loți. 

Boloni și-a trecut duminică seară primele puncte în clasament de la numirea la Gent, 1-0 cu Mechelen, dar apele rămân agitate la noua sa formație după victoria (1-0) cu Mechelen. „Nu merge totul bine și am văzut asta, însă eu sunt mulțumit. Nu-i deloc ușor cu acest adversar, mereu mi-a inspirat frică. Am observat mai multe lucruri bune față de săptămâna trecută și îmi place răspunsul echipei".

Iaremciuk acuză tactica lui Boloni: „Jucăm prea defensiv" 

Mai puțin replica dură primită de la Iaremciuk, șeptarul care a creat faza unicului gol marcat de Niangbo (36). „Sunt trei puncte importante, dar toată lumea are un sentiment rău după meciul ăsta. Pentru că nu am jucat ca Gent! E greu să fim una dintre cele mai bune echipe din Belgia dac-arătăm ca de liga a doua", se revoltă în Het Nieuwsblad ucraineanul înlocuit în minutul 81. 

Acesta acuză stilul românului: "Nu știu cum jucăm. N-am avut prea mult timp să ne acomodăm cu antrenorul, așa că încă nu-i înțelegem tactica. Jucăm foarte defensiv și nu e bine pentru noi. Suntem Gent și sigur acasă trebuie să arătăm mai mult. Suporterii au tot dreptul să ne critice".

Boloni: „Nu sunt aici pentru sfaturile jucătorilor" 

Boloni n-a rămas dator și l-a pus la punct: „Nu doresc să am conflicte și chiar îl apreciez. Dacă Iaremciuk nu e însă satisfăcut, ar trebui să-și aleagă alt club. Nu sunt aici ca să analizez toate sfaturile jucătorilor când iau decizii. Văd calitățile, dar și defectele lor. Doar clubul contează. În pauza meciurilor interțări îmi voi cunoaște mai bine elevii, deși cinci se vor duce la naționale".

„Înțeleg foarte bine că jucătorii au comentarii de făcut, dar trebuie să performeze mai întâi pe teren. Sunt satisfăcut după acest meci, dar încă jucăm amestecat. Rezultatul e un pas înainte" 
- Loți Boloni, antrenor Gent 

„Gent a arătat două fețe cu Mechelen. În primele 30 de minute, a jucat bine, a pus presiune și și-a creat câteva ocazii, reușind combinații frumoase. După pauză, a optat pentru organizare" VoetbalPrimeur, agenție belgiană

Citește și:

Suma gigant scoasă pentru Messi! Oferta amețitoare făcută de Manchester City pe 5 ani

Adio, Real Madrid! Manchester United îl ia pe Van de Beek. Ajax poate primi 45 de milioane de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
cseacseavlez
cseacseavlez  •  31 August 2020, 18:29
Postat de bazinga pe 31 August 2020, 13:16

Nu ii pasa NIMANUI ce face Lotzi la belgieni !Chiar pe nimeni nu intereseaza, omul asta e prea arogant si dispretuieste prea mult Romania ca sa fie bagat in seama!

"Ce struguri verzi şi acri"(La Fontaine)....

2254271094823421
Michele Marinela  •  31 August 2020, 14:05

Bravo Boloni! Cand pierdeau nu era bine, cand castiga nu e bine. Sa se duca la Dinamo Kiev, poate la Mircea Lucescu intelege mai bine fotbalul modern. sau la Shahtar, ca este antrenor portughez si joaca frumos.

bazinga
bazinga  •  31 August 2020, 13:16

Nu ii pasa NIMANUI ce face Lotzi la belgieni !Chiar pe nimeni nu intereseaza, omul asta e prea arogant si dispretuieste prea mult Romania ca sa fie bagat in seama!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează