INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

„Bombă” în Bundesliga! Mats Hummels e aproape de revenirea la Borussia Dortmund

Hummels în duel cu Reus FOTO: Guliver/GettyImages
Hummels în duel cu Reus FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 15 iunie 2019 16:07

Mats Hummels, 30 de ani, cumpărat de Bayern în urmă cu trei ani de la Dortmund cu 35 de milioane, se va întoarce la BVB pentru 30 de milioane.

O știre care a bulversat mercato în Bundesliga. Mats Hummels este foarte aproape de a se întoarce la Borussia! De altfel, toată cariera lui a fost un continuu drum dus-întors între München și Dortmund.

Crescut la juniorii lui Bayern, stoperul a fost împrumutat un sezon la BVB, apoi transferat definitiv în 2009, pentru numai 4,2 milioane de euro. Șapte ani mai târziu, Hummels a revenit la münchenezi, care l-au răscumpărat cu 35 de milioane.

Și urmează un alt transfer între cele două cluburi. La 30 de ani, internaționalul german, campion mondial în 2014, este foarte aproape de a juca din nou pentru galben-negri, anunță presa locală. „Negocierile sunt foarte avansate. Niko Kovaci a acceptat deja să se despartă de fundașul central”, susține Bild.

Borussia pregătește o sumă totală de 30 de milioane de euro. 20 de milioane în momentul tranzacției și încă 10 milioane bonusuri de performanță. 

Vezi și:

Francesco Totti ar putea pleca definitiv de la AS Roma!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
radu876
radu876  •  18 Iunie 2019, 14:01

eu zic ca era bine si cu zagadou, diallo si akanji. mai e si balerdi, care nu a jucat inca. cat despre toprak, numai de bine!

tinn_2
tinn_2  •  15 Iunie 2019, 19:55

Și cine e, marmite, bulversat? M-am uitat pe presa sportiva online din Germania, da nu mi s-a părut nimeni bulversat? Cum n-a fost nici acum ani, când Bayern a împrumutat BVB, ca să-i scape de faliment. Așa că bulversat e gsp și prostalăii hateri care le țin hangu pe-aici

observator_federal
observator_federal  •  15 Iunie 2019, 18:43

Iegzact ca Alibec, cel care s-a întors la Astra după ce a fost vândut de Astra la FCSB... Care va să zică, pe nemți "i-a bulversat" mișcarea, la noi însă nimeni nu se miră (oficial), ba Comisia de Disciplină amână săptămânal luarea vreunei decizii în cazul sesizării FRF privind finanțarea nefirească pe axa Becali - Niculae... S-a mai adăugat pe lista de cauze nerezolvate și sesizarea privind statutul de echipă satelit al Clinceniului... Oare generațiile viitoare vor apuca rezolvarea acestor cazuri? Fotbalul românesc merge hotărât înainte... dar direcția este greșită...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează