INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Bonucci nu se mai oprește din ironii la adresa lui AC Milan: "Am de recuperat prezențele pierdute anul trecut în Champions"

Leonardo Bonucci
(foto: Guliver/Getty Images)
Leonardo Bonucci (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de GSP - Publicat joi, 29 noiembrie 2018 13:48

Leonardo Bonucci, 31 de ani, nu a ratat încă o ocazie să o atace pe AC Milan, fosta sa echipă din Seria A.

Jucătorul italian a ieșit în fața jurnaliștilor după meciul Juventus-Valencia (1-0) și a oferit o nouă declarație spumoasă.

"Sunt foarte fericit că joc la Juventus, o echipă care se află în Top 10 în Europa. Acum am de recuperat toate prezențele pierdute anul trecut în Champions League", a spus fundașul care a fost și căpitan la echipa lui Gattuso în sezonul trecut.

11 meciuria bifat Bonucci în tricoul lui Juve de când a început sezonul 2018/2019

Nu e prima data când Leo trimite săgeți către AC Milan. S-a iscat un adevărat scandal între jucător și fanii "diavolilor", cei care îl primiseră cu brațele deschise în 2017, când o părăsea pe Juventus pentru a îmbrăca tricoul rossonero.

35 de milioane de €este cota lui Bonucci, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Leonardo Bonucci s-a întors în vară la Juventus, după un an petrecut in tricoul Milanului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează