INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AMICALE

Seara superlativelor! Performanțele admirabile reușite de Cristiano Ronaldo și Sergio Ramos » Spaniolul, la un pas să doboare un record istoric

Sergio Ramos, în Olanda - Spania 1-1 // foto: Guliver/gettyimages +12   FOTO
Sergio Ramos, în Olanda - Spania 1-1 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 12 noiembrie 2020 07:03 / Actualizat joi, 12 noiembrie 2020 07:48

Sergio Ramos (34 de ani) și Cristiano Ronaldo (35) au jucat în meciurile amicale disputate ieri de reprezentativele pe care le reprezintă: Spania, respectiv Portugalia.

Ramos a fost introdus pe teren în minutul 85 al meciului cu Olanda, încheiat 1-1, și a reușit astfel să îl egaleze pe Gianluigi Buffon în topul fotbaliștilor europeni cu cele mai multe prezențe la echipa națională - 176!

Cel mai probabil, în meciul din Liga Națiunilor al Spaniei cu Elveția de sâmbătă, Ramos va ajunge la 177 de prezențe în tricoul Spaniei, record absolut de apariții pentru fotbaliștii europeni. Totodată, Ramos s-a apropiat de recordul la nivel mondial, deținut de Ahmed Hassan, care a jucat de 184 de ori pentru Egipt între 1995 și 2012.

26.03.2005este data la care Ramos a debutat în echipa națională a Spaniei

Sergio este unic. Este la un nivel diferit față de ceilalți. Recordul de meciuri poate fi atins doar de cei cu adevărat talentați - Luis Enrique, antrenor Spania, despre Sergio Ramos

Cristiano Ronaldo, 100 de victorii alături de Portugalia

O altă bornă importantă a serii a fost atinsă de Cristiano Ronaldo. Fotbalistul lui Juventus a ajuns la 100 de victorii alături de Portugalia, după succesul lusitanilor cu Andorra, 7-0. Ronaldo a înscris golul de 6-0, în minutul 85, după ce fusese introdus pe teren la pauză. A fost golul cu numărul 102 la echipa națională pentru Ronaldo, care se apropie rapid de recordul de goluri pentru echipele naționale. Acesta este deținut de iranianul Ali Daei - 109 între 1993 și 2006.

0,61goluri / meci are CR7 la naționala Portugaliei. Mult sub rația de 1,1 goluri / meci pe care o au maghiarul Sandor Kocsis și neamțul Gerd Muller

168 de meciuria jucat Ronaldo în tricoul echipei naționale a Portugalei. A debutat în august 2003

+8 FOTO

VIDEO. Golurile lui Cristiano Ronaldo pentru Portugalia

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Diego Maradona a fost externat » Prima imagine cu „El Pibe d`Oro”, după operația pe creier

Finlanda învinge Franța! Primul eșec după 2 ani pentru campioana mondială » Cristiano Ronaldo și Joao Felix, show cu Andorra + toate rezultatele zilei

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează