INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Borussia Dortmund l-a demis pe antrenorul Marco Rose » Cine e favorit să-l înlocuiască

Marco Rose // foto: Guliver/gettyimages
Marco Rose // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 mai 2022 15:22 / Actualizat vineri, 20 mai 2022 16:29

Borussia Dortmund a anunțat despărțirea de antrenorul Marco Rose (45 de ani), cel care a pregătit echipa în sezonul 2021/2022.

Borussia Dortmund, locul 2 la finalul sezonului din Bundesliga, a renunțat la serviciile antrenorului Marco Rose.

„BVB și antrenorul Marco Rose au încheiat colaborarea. În urma unei analize intensive a sezonului făcută joi, clubul a decis să meargă înainte și îi urează lui Marco Rose noroc la următorul său angajament”, a scris clubul galben-negru pe Twitter.

Real Madrid, în corzi: Mbappe e la un pas să semneze cu PSG, momit de cel mai mare contract din ISTORIA fotbalului
TRANSFER
Real Madrid, în corzi: Mbappe e la un pas să semneze cu PSG, momit de cel mai mare contract din ISTORIA fotbalului

Borussia Dortmund s-a despărțit de antrenorul Marco Rose

Am avut impresia că nu mai beneficiam de încrederea 100% a conducerii”, a comentat Rose.

Marco Rose, ex-antrenor la RB Salzburg și Borussia Monchengladbach, a pregătit-o pe Borussia Dortmund pentru 46 de partide. Bilanțul? 27 de victorii, 4 egaluri și 15 înfrângeri.

Locul 2 în Bundesliga, Borussia a terminat grupa de Champions League pe locul 3, iar ulterior a fost eliminată în fazele eliminatorii ale Europa League de Rangers.

Sub comanda lui Rose, Borussia a fost eliminată în turul 3 al Cupei Germaniei, 1-2 cu St. Pauli, și a pierdut Supercupa Germaniei, 1-3 cu Bayern.

Revine Edin Terzic?

Potrivit jurnalistului neamț Sven Westerschulze, Borussia i-a oferit poziția de antrenor principal lui Edin Terzic (39 de ani), cel care a pregătit echipa între decembrie 2020 și iulie 2021 ca principal, iar de atunci a ocupat postul de director tehnic.

Borussia Dortmund l-a demis pe antrenorul Marco Rose » Cine e favorit să-l înlocuiască
Edin Terzic // foto: Guliver/gettyimages

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Cine e fotbalistul cu origini românești din echipa lui Eintracht Frankfurt » A înscris în finala Europa League și mărturisește: „Am izbucnit în lacrimi imediat”

Richarlison, mesaj tranșant pentru o legendă de la Liverpool: „Spală-ți gura înainte să vorbești despre mine și Everton!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  20 Mai 2022, 19:15

Sa-l aduca pe gigi

Vezi toate comentariile (1)
Comentează