INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BORUSSIA DORTMUND

Borussia Dortmund a rezolvat primul transfer al verii după eșecul cu Bayern

Ramy Bensebaini (stânga) în duel cu Karim Adeyemi. Foto: Imago Images
Ramy Bensebaini (stânga) în duel cu Karim Adeyemi. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 04 aprilie 2023 11:15 / Actualizat marti, 04 aprilie 2023 12:16

Borussia Dortmund a rezolvat primul transfer al verii: Ramy Bensebaini, care va împlini 28 de ani pe 16 aprilie, fundaș stânga de la Borussia Monchengladbach.

După ce a încasat patru goluri de la Bayern, galben-negrii vor să-și întărească linia defensivă. Fotbalistul algerian s-a înțeles cu conducerea Borussiei pentru un contract care urmează să intre în vigoare din vară, când îi expiră angajamentul cu locul 10 din Bundesliga, potrivit Sky Germania.

Fotbalistul din Liga 1 retras la 25 de ani pentru a se face terapeut spiritual: „Nu-mi mai plăcea fotbalul. Vomitam zilnic, ajunsesem să mă gândesc cum ar fi să nu mai trăiesc”
GSP LIVE
Fotbalistul din Liga 1 retras la 25 de ani pentru a se face terapeut spiritual: „Nu-mi mai plăcea fotbalul. Vomitam zilnic, ajunsesem să mă gândesc cum ar fi să nu mai trăiesc”

Borussia Dortmund l-a semnat pe Ramy Bensebaini

Fundașul stânga a fost transferat de Monchengladbach de la formația franceză Rennes, în 2019, pentru 8 milioane de euro. Acesta a strâns 89 de meciuri în Bundesliga, timp în care a marcat 18 goluri și a oferit șase pase decisive.

Deşi inițial s-a vehiculat faptul că Bensebaini ar fi putut fi adus ca înlocuitor al lui Raphael Guerreiro, realitatea este cu totul alta. Mai exact, galben-negrii vor să-l aducă pe algerian pentru a avea lotul complet și dubluri pe posturi, care să fie de valoare apropiată.

20 de milioane de euroeste cota de piață a lui Ramy Bensebaini, potrivit transfermarkt.com

Borussia Dortmund îi oferă prelungirea contractului lui Raphael Guerreiro

Mai mult, Borussia Dortmund vrea să-i reînnoiască înțelegerea lui Raphael Guerreiro (29 de ani), scadentă în 30 iunie 2023! Cotidianul Ruhr Nachrichten BVB scrie despre intenția conducerii de a-i propune un nou contract internaționalului portughez, până în anul 2025.

Sebastian Kehl, directorul sportiv al Borussiei Dortmund, a confirmat și el: „Raphael Guerreiro este un fotbalist fantastic, nu am observat asta doar în ultimele meciuri. Suntem în discuții, asta e tot ce pot să spun. S-a scris în urmă cu câteva săptămâni că s-a luat decizia că el părăsească clubul. Nu este cazul, suntem deschiși spre o nouă înțelegere. Suntem în discuții”.

Citește și:

Graham Potter, cel mai slab antrenor al lui Chelsea în era Premier League!

Opinie categorică în studio: „Știm deja două echipe retrogradate din SuperLiga”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează