INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FURTH - BORUSSIA 1-2

Borussia, la un pas de rușine! Salvată de noul transfer în al șaselea minut de prelungiri

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 21 august 2018 12:30

După Frankfurt și Stuttgart, încă o echipă din Bundesliga era să iasă din Cupa Germaniei din primul tur! Nu au lipsit decât câteva secunde ca Dortmund să pățească rușinea cu Greuther Fürth, divizionară secundă. După prelungiri, Borussia s-a calificat, câștigând cu 2-1.

I-a trecut glonțul pe la ureche lui Lucien Favre, care putea debuta catastrofal pe banca Borussiei. Dar l-a salvat luni seară Axel Witsel. Belgianul transferat din China a marcat pentru 1-1, egalând miraculos în al șaselea minut de prelungire!

"Am ratat enorm"

"Am avut mare noroc, însă am și ratat o mulțime de ocazii de gol în 90 de minute", a admis căpitanul Marco Reus. El a decis calificarea în "16"-imi tot în ultimele clipe ale celei de-a doua reprize suplimentare, 120+1!

"Este păcat că nu am reușit să păstrăm rezultatul senzațional. Jucătorii au dat totul pe teren, au alergat fără încetare și au vrut să obțină victoria pentru antrenorul Burici", a spus "secundul" Oliver Barth, referindu-se la decesul în familie suferit de principal. Golul lui Sebastian Ernst n-a fost suficient pentru a produce surpriza. 

2005 este anul în care Dortmund a părăsit ultima oară Cupa Germaniei din primul tur, 1-2 cu Braunschweig

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează