INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Bournemouth - Manchester City 1-3 // Gașca lui Guardiola demolează Premier League, dar golul încasat de la un jucător al lui Liverpool poate fi reușita sezonului în Premier League

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 august 2019 18:02

Manchester City a plecat la vânătoare de puncte după ce etapa trecută s-a încurcat cu Tottenham în Premier League, 2-2. Gașca lui Pep Guardiola trecut de Bournemouth, 3-1, în deplasare. 

Cu un moral bun după primele două etape, când Bournemouth a strâns patru puncte după confruntările cu Sheffield United și Aston Villa, gazdele s-au văzut conduse după 40 de minute pe Dean Court, reușite semnate de Aguero și Sterling.

Prelungită cu 6 minute, repriza s-a încheiat cu o reușită nemaipomenită a unui fotbalist venit de pe bancă. 

Howe l-a introdus pe Harry Wilson care a redus din diferență după o lovitură executată excelent. Fotbalistul lui Liverpool a nimerit vinclul porții apărate de Ederson și i-a ținut pe cei de la Borunemouth în viață, 1-2, cu speranțe în partea secundă.

După pauză, Aguero a reușit să-i liniștească pe fanii ”cetățenilor” și a bifat dubla (64) după o pasă venită de la David Silva, fotbalist care servise decisiv și la șutul lui Sterling din finalul primei părți. 

Bournemouth - Manchester City 1-3 // Gașca lui Guardiola demolează Premier League, dar golul încasat de la un jucător al lui Liverpool poate fi reușita sezonului în Premier League

City rămâne în coasta celor de la Liverpool după succesul de azi, la 2 puncte de trupa de pe Merseyside și cu cea mai bună ofensivă din ligă, 10 goluri marcate.

Citește și:

Sneijder, transformare TOTALĂ! Cum arată olandezul la două săptămâni de la retragere 😲 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează