INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

VIDEO+FOTO Scene incredibile pe teren la meciul lui FC Porto, după o accidentare gravă!

Ambulanța, împinsă de pe teren în Braga - FC Porto // foto: Imago +7   FOTO
Ambulanța, împinsă de pe teren în Braga - FC Porto // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 11 februarie 2021 11:54 / Actualizat joi, 11 februarie 2021 12:31

Moment incredibil în timpul meciului dintre Braga și FC Porto din semifinalele Cupei Portugaliei, scor 1-1. Jucătorii celor două echipe au împins în afara terenului o ambulanța blocată în gazonul noroios, care se grăbea să ducă la spital un fotbalist care a suferit o accidentare gravă. 

  • Semifinalele Cupei se joacă în sistem tur-retur. A doua manșă se va juca pe 3 martie, la Porto.

În a doua repriză a meciului de pe stadionul „Municipal” din Braga, fundașul gazdelor, David Carmo, a suferit o accidentare teribilă la gleznă. În momentul în care Luis Diaz era pe cale să marcheze pentru Porto, Carmo s-a aruncat în fața balonului și a suferit o fractură. Jucătorii și arbitrul au făcut rapid semne spre marginea terenului pentru ca echipa medicală să intervină, în timp ce Carmo era întins pe gazon.

VIDEO. Momentul în care jucătorii din Braga - FC Porto au împins ambulanța

Ambulanța a intrat pe teren, Carmo a fost urcat, dar în momentul în care mașina a vrut să plece spre spital, s-a blocat în terenul noroios! Jucătorii celor două echipe au început să împingă ambulanța, în timp ce roțile învârteau în gol, lăsând urme pe gazon. În cele din urmă, ambulanța a părăsit gazonul, iar Carmo a fost dus la spital.

Două cartonașe roșii în Braga - FC Porto

Luis Diaz a văzut cartonașul roșu pentru intervenția la Carmo, pe care l-a călcat pe gleznă. Nu a fost singura eliminare din tabăra oaspeților, pentru că și Mateus Uribe a văzut „roșu”, în minutul 90+7.

+3 FOTO

Partida a fost prelungită cu 12 minute, iar Braga a dat lovitura chiar în ultimele momente ale meciului, egalând la 1 prin Fransergio. FC Porto deschisese scorul în minutul 9, prin Mehdi Taremi, care a marcat cu un șut de la aproximativ 30 de metri, după ce o ieșire neinspirată a goalkeeper-ului gazdelor a lăsat poarta goală.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

FC Porto, la un pas de tragedie! Ambulanța a intrat de urgență pe teren, coechipierii lui Nanu au plâns văzându-l inconștient

Manchester City a doborât un record vechi de 129 de ani

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
2356279214602046
Berbec-Calin Bogdan  •  11 Februarie 2021, 15:44

Asta e incredibil ? La noi au fost zeci de cazuri cand nici macar nu ii mai pornea motorul... Titluri si site de doi lei...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează