INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Bravo, doctor Chiello! » ”King-Kong-ul nostru e campion la studii”

Giorgio Chiellini, 32 de ani, e al doilea fundaș cu diplomă al lui Juve. Ogbonna, plecat în Anglia, e licențiat în jurisprudență (Foto: Guliver/GettyImages)
Giorgio Chiellini, 32 de ani, e al doilea fundaș cu diplomă al lui Juve. Ogbonna, plecat în Anglia, e licențiat în jurisprudență (Foto: Guliver/GettyImages)

Articol de - Publicat vineri, 07 aprilie 2017 11:59

Giorgio Chiellini și-a luat joi licența în Administrarea Businessului la Universitatea din Torino. ”King-Kong-ul nostru e campion la studii”, a reacționat Juventus.

Giorgio Chiellini nu se gândește încă la retragere, însă are grijă de viitor, după ce va renunța să mai fie durul din teren. Fundașul de fier juventin a cucerit primul trofeu din acest sezon. A primit joi, cu mențiune de merit (110 cu laude), licența în Administrarea Businessului, la Școala de Management și Economie a Universității din Torino. Iar tema lucrării de diplomă a fost "modelul de afacere Juventus într-un benchmark internațional".

Liderul din Serie A l-a felicitat ieri pe proaspătul stoper titrat: "Beavo, dottor Chiello! King-Kong-ul nostru este acum campion și la studii". Și profesorii cu care a lucrat îl laudă. "Chiellini a folosit instrumentele tipice, puse la dispoziție studenților la zi și la fără frecvență, platforme didactice, teste de referință și studii ale doctorilor docenți din trecut și cercetări actuale", a spus Marina Nuciari, director al Școlii de Management și Economie.

"Chiellini confirmă că este un exemplu de tenacitate și dedicare nu numai în sport, dar și în cultură și studiu"Marina Nuciari, director al Școlii de Management și Economie a Universității din Torino

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează