INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COPA AMERICA 2019

COPA AMERICA // VIDEO+FOTO Brazilia s-a făcut de râs cu Venezuela! Fluierată de propriii fani: „Suntem la pământ”

Brazilia - Venezuela // FOTO: Reuters +7   FOTO
Brazilia - Venezuela // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 19 iunie 2019 10:31

Brazilia a terminat la egalitate, 0-0 cu Venezuela, în al doilea meci din grupele Copa America. Jucătorii lui Tite n-au reușit să învingă și nu înțeleg reacția suporterilor: „Nu e ușor să-i auzi încurajând rivalii. La sfârșit, pierdem doar noi, brazilienii”, s-a plâns Filipe Luís.

Aceasta e o Copa América a surprizelor. După înfrângerea Argentinei chiar la debut, 0-2 în fața Columbiei, Brazilia nu reușește să bată Venezuela acasă, la Salvador. 0-0, la capătul unui meci în care Seleção a avut trei goluri anulate (două cu VAR).

Click AICI pentru VIDEO!

Spre final, la fel cum s-a întâmplat și la 3-0 cu Bolivia, la São Paulo, fanii gazdelor și-au fluierat propriii jucători și au strigat olé la fiecare pasă a adversarilor. Cea mai cruntă ironie. 

„Suntem la pământ”, afirmă Filipe Luís, neînțelegând reacția suporterilor: „Nu e ușor să-i auzi încurajând rivalii. Am dat totul pe teren, spectatorii trebuie s-o recunoască”.

Urmează cea mai importantă partidă a grupei, cu Perú, care a învins Bolivia cu 3-1 și are tot patru puncte. „Dacă se rupe legătura cu fanii, la sfârșit, pierdem doar noi, brazilienii”, a avertizează Filipe Luís.

„Fluierăturile sunt normale în fotbal. Când nu marchezi și nu câștigi, tot ce ai făcut pare greșit” Thiago Silva, fundaș Brazilia

„Să uităm de aceste huiduieli, să le ignorăm. Presiunea în plus nu ajută. Trebuie să învingem Perú”Everton, atacant Brazilia

CITEȘTE ȘI:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează