INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Brazilia şi-a pus selecţioner fără nume

Articol de - Publicat sambata, 24 iulie 2010 00:00

Muricy Ramalho (54 de ani), antrenorul lui Fluminense, îl va înlocui pe Carlos Dunga.

Confederaţia Braziliană s-a decis în privinţa succesorului lui Carlos Dunga la echipa naţională. Noul selecţioner va fi Muricy Ramalho, un nume fără palmares deosebit, preferat lui Mano Menezes de la Corinthians. Venit acum 3 luni la Fluminense, liderul campionatului, tehnicianul de 54 de ani are 3 titluri cu Sao Paolo şi, în afara Braziliei, a antrenat în Mexic şi în China. Cel ce l-a descoperit pe Denilson începe treaba de luni, cînd anunţă lotul pentru amicalul cu Emiratele Arabe Unite din 10 august, la New Jersey. Mutarea va fi oficială după ce Ramalho îşi va regla conturile cu Fluminense, cu care are contract pînă la finele anului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează