INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRELIMINARII CM 2022

FOTO Brazilia, victorie zdrobitoare în preliminariile Campionatului Mondial! Firmino, „dublă” cu Bolivia

Brazilia, victorie zdrobitoare în preliminariile Campionatului Mondial // Sursă foto: Getty
Brazilia, victorie zdrobitoare în preliminariile Campionatului Mondial // Sursă foto: Getty

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 octombrie 2020 09:22 / Actualizat sambata, 10 octombrie 2020 09:52

Naționala Braziliei s-a impus categoric în primul meci al preliminariilor Campionatului Mondial din 2022. Formația lui Tite a trecut, scor 5-0, de Bolivia. Partida s-a jucat în această dimineață, pe arena Pernambuco (Recife).

Click AICI pentru clasamentele și programul preliminariilor Campionatului Mondial

Marquinhos a deschis scorul pentru gazde, în minutul 16. Fundașul lui PSG l-a învins cu o lovitură de cap pe Lampe din centrarea precisă a lui Danilo. Până la pauză, Brazilia a mai punctat o dată. Renan Lodi a trimis în forță o minge în față porții, iar Firmino a avut de îndeplinit o simplă formalitate. 

Brazilia, victorie clară cu Bolivia în preliminariile Campionatului Mondial

+8 FOTO

Brazilia a continuat evoluția bună și în actul secund. Atacantul lui Liverpool a realizat „dubla” în minutul 49, profitând de o gafă a goalkeeperului advers. 

Ultimele două goluri l-au avut pe Coutinho în prim-plan. În minutul 66, mijlocașul ofensiv a centrat în careu, iar Carrasco și-a introdus mingea în proprie poartă. 7 minute mai târziu, fotbalistul Barcelonei închidea tabela. „Cap” de la marginea careului mic, assist Neymar.

În etapa următoare, Brazilia dă piept cu Peru, în timp ce Bolivia primește vizita Argentinei. Partidele se vor disputa pe 14 octombrie.

Au început preliminariile Campionatului Mondial

  • Și Argentina a debutat cu dreptul în preliminariile WC 2022. Lionel Messi (33 de ani) a adus victoria cu Ecuador, 1-0.
  • În derby-ul rundei inaugurale, Uruguay a reușit să se impună în fața naționalei din Chile, scor 2-1. Golurile gazdelor au fost reușite de Luis Suarez (minutul 39 - penalty) și Maxi Gomez. Pentru Chile a punctat Alexis Sanchez.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Anunț de ultimă oră la Milano! Zlatan a scăpat de coronavirus și e gata de meciul cu Inter

Coutinho, luat în vizor de unul dintre veteranii de la Barcelona: „Ne pui într-o lumină proastă”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează