INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MARICA LA TV, CACAU LA CM

Brazilianul lui Stuttgart bate la porţile Africii de Sud!

Articol de - Publicat duminica, 28 februarie 2010 00:00

Din rezerva lui Marica la Stuttgart, Cacau ar putea prinde lotul de 23 al Germaniei pentru Mondialul din vară. Cotidianul Bild îl propune pe atacantul de origine braziliană selecţionerului Joachim Low ca soluţie ofensivă. Cacau a marcat 7 goluri în ultimele 8 zile pentru VfB în două meciuri de Bundesliga şi unul de Ligă, contra Barcelonei, aproape cît Marica în mai bine de două campionate şi jumătate!

Cacau a primit cetăţenie braziliană acum un an şi a fost chemat la echipa naţională a Germaniei în mai 2009, cu ocazia amicalelor susţinute de nemţi cu China şi Emiratele Arabe Unite. Atacantul care va împlini 29 de ani pe 27 martie a debutat contra Chinei, jucînd 27 de minute în locul lui Gomez, şi a bifat în total 4 meciuri la "naţională". Cacau a marcat în total 59 de goluri în 169 de meciuri la Stuttgart, iar ieri a semnat o "dublă" în victoria (2-1) cu Frankfurt.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
 •  28 Februarie 2010, 14:31

Saracul brazilian CACAU "a primit cetăţenie braziliană acum un an" - si acum joaca pt. nemti. Brazilianul a ramas brazilian - DAR ARE PASAPORT GERMAN, asa ca poate juca ptr. nemti. Si prin faptul ca n-a jucat niciodata ptr. nationala braziliei, dar nici ptr. cea a ROMANIEI, cu toate ca se pare ca e mai bun ca MARICA. Cine stie, poate vrea razvan sa-l cheme pe CACAU, cum chema PITURCA pe MARICA, ca sa ieie und MERCEDES din ORASUL in care joaca acestia DOI ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează