INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COPA AMERICA

Brazilienii n-au mai suportat umilința de la Copa America și au luat prima decizie radicală

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iunie 2016 09:25

Brazilia a fost surpriza neplăcută a grupelor de la Copa America, nereușind să se califice mai departe după cele doar 4 puncte obținute.

Federația din Brazilia a luat imediat decizia de a-l demite pe selecționerul Carlos Dunga, după ce naționala Curacao a ratat în premieră calificarea din grupe.

"Confederația Braziliană de Fotbal (CBF) anunță că a decis să întrerupă contractele cu staff-ul naționalei. Coordonatorul Gilmar Rinaldi, selecționerul Dunga și colaboratorii lor își vor părăsi pozițiile. Decizia a fost luată de comun acord după o ședință, iar CBF va începe procesul de selecție al unui nou staff", se arată în comunicatul oficial.

Din grupa Braziliei s-au calificat mai departe Peru și Ecuador, în timp ce Haiti n-a obținut niciun punct.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bdgeorge
bdgeorge  •  15 Iunie 2016, 15:55

Sunt la cativa pasi de o "performanta" istorica :sa rateze calificarea la mondiale...la ora asta Columbia,Chile,Argentina,Ecuador sunt peste Brazilia ...ei lupta cu Uruguay si Paraguay (Peru nu cred sa conteze) pt locul de baraj..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close