INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRESCIA - LAZIO

Brescia - Lazio, întrerupt din cauza scandărilor rasiste împotriva lui Balotelli

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 ianuarie 2020 15:22

Meciul dintre Brescia și Lazio, din etapa a 18-a din Serie A, a fost întrerupt câteva minute la scorul de 1-0, în urma scandărilor rasiste ale lazialilor la adresa lui Balotelli. 

Mario Balotelli a deschis scorul pentru Brescia în minutul 18, iar din acel moment cei peste 1.500 de suporteri ai oaspeților l-au luat la țintă.  

„Balotelli, fiu de curvă”, au fost insultele venite din sectorul ultrașilor biancocelești. Pe lângă acestea, fanii lui Lazio au imitat sunetul unei maimuțe. Chiar fotbalistul a fost cel care i-a atras atenția arbitrului că nu e normal ce se întâmplă, meciul fiind oprit apoi pentru câteva minute. 

În sprijinul lui Balotelli au venit suporterii Bresciei, care au scandat: „Mario! Mario!”.

Lazio s-a impus în cele din urmă după „dubla” lui Immobile din minutele 42 și 90+1.

6 goluriîn 13 meciuri are Balotelli la Brescia în acest sezon din Serie A

Vezi și:

Zlatan Ibrahimovic le-a redat speranța fanilor lui AC Milan » Mesaj al suedezului în stilul arhicunoscut: „Așteptați-mă pe San Siro...”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
axd_alx
axd_alx  •  05 Ianuarie 2020, 17:05
Postat de elgabri pe 05 Ianuarie 2020, 16:31

Asta e un Pacalici !!

Pacalici, nepacalici, problema e alta, si nu mai intelege nimeni de unde mai apar fiintele astea cu IQ apropiat de numarul golurilor lui pentru Brescia. Cand dadea goluri pentru Italia nu il mai faceau maimuta. Intelege oricine ca tu, ca suporter, esti inclinat sa injuri (ca majoritatea nu pot gandi prea mult). Ok, injura-l, daca atat poti, dar lasa-i culoarea sau tara de nastere de-o parte.

elgabri
elgabri  •  05 Ianuarie 2020, 16:31

Asta e un Pacalici !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează