CAMPIONATE  ·  ANGLIA

BREXIT // Lionel Messi și Cristiano Ronaldo ar putea fi interziși în Anglia: „Există un punct specific în jurul meciurilor europene”

Luni, 07 Octombrie 2019, 20:13

Brexitul pregătit de englezi ar putea avea repercusiuni și în fotbal. 

Lionel Messi (32 de ani) sau Cristiano Ronaldo (34 de ani) ar putea fi interziși pe teritoriul britanic.

Legile din Anglia interzic pătrunderea pe teritoriul țării a cetățenilor care au avut în trecut condamnări penale de orice fel. Derogare primesc cetățenii Uniunii Europene.

Dacă Brexitul se va produce, Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, condamnați în trecut pentru fraudă fiscală, nu vor mai beneficia de această concesie.

„Există un punct specific în jurul meciurilor europene. Dacă eşti cetăţean UE cu o condamnare penală poţi călători în Marea Britanie, atât timp cât nu eşti considerat a fi o ameninţare la securitatea naţională.

Dacă nu eşti cetăţean UE şi ai o condamnare sau o pedeapsă cu închisoarea impusă, chiar şi cu suspendare, nu ai voie să intri în Marea Britanie. Asta ar putea provoca probleme în rândul echipelor din competițiile europene”, a explicat Andrew Osbourne, avocat în probleme legate de imigrație, pentru Daily Mail.

Starul Barcelonei are dublă cetățenie, spaniolă și argentiniană.

Vezi și:

Real Madrid, gata să să facă cel mai scump transfer din istoria clubului! Florentino Perez dă 112 milioane pentru Donny van de Beek

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!”Să fim lăsați în pace! Așa e la război!” Nu, nu e așa, domnule Streinu-Cercel

Libertatea

Comentarii (5)

mrtweaks  •  07 Octombrie 2019, 22:04
Postat de spritz123 pe 07 Octombrie 2019, 21:27

??? pe ce planeta esti? alooo tanase....schimba macazul...tratamentul... maine ne spui ca austria are moneda nationala dinarul

Cum adica? Messi si Ronaldo raman cetateni UE indiferent ca se produce Brexit-ul sau nu! Autorul pleaca de la premiza falsa ca se vor schimba legile si/sau derogarile drastic, iar UK se va muta pe Luna, cred, si nu vor mai colabora cu nimeni. :-))))

danirovl  •  07 Octombrie 2019, 21:50

N au mai iesit astia din Ue?!:)) cam multe mofturi fac! cred ca ne permitem sa nu trecem deloc pe acolo.

spritz123  •  07 Octombrie 2019, 21:27
Postat de ungurul_vesel pe 07 Octombrie 2019, 21:23

Da bai tentativa de jurnalost, Portugalia nu e membra UE si nici Spania. Eu cred ca doar adresa din blocul unde stai face parte din UE.

??? pe ce planeta esti? alooo tanase....schimba macazul...tratamentul... maine ne spui ca austria are moneda nationala dinarul

Vezi toate comentariile (5)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:00 MotoGP Classics, Premieră

Marele Premiu al Africii de Sud

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Premieră

Inside Serie A

Digi 3
Program TV complet

Liga 1