INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRUGES - ANTWERP 1-0

Bruges - Antwerp 1-0 // Scandal în Belgia! Boloni, furios după ce a fost învins cu un gol care n-a fost: „Cum poți fi sigur de decizie dacă nu ești pe linie?"

Articol de - Publicat luni, 03 februarie 2020 12:18

Antwerp a pierdut cu Bruges, 0-1, prima sa înfrângere după o serie pozitivă de 10 meciuri în campionat. Dar nici VAR n-a putut clarifica dacă mingea a depășit linia porții. Ladislau Boloni, antrenorul gazdelor, a fost extrem de supărat pe arbitraj la finalul meciului.

Loți Boloni e unicul care a învins liderul Bruges în acest campionat, 2-1 la Antwerp pe 10 noiembrie. Și, chiar dacă adversarii au dominat, putea rezista și duminică, în deplasare. Golul lui Vanaken, din minutul 84, nu trebuia validat. Mingea era pe linie când a respins De Laet.

Bruges - Antwerp 1-0 // Boloni, furios pe arbitraj

Cum în Jupiler League nu există tehnologie de linia porții, „centralul" Lambrechts a așteptat decizia Video Assistant Referee. Dar acum nici VAR nu l-a ajutat, pentru că nicio reluare nu a demonstrat că mingea a intrat în poartă. Și au fost 12 camere de televiziune la meci.

Bruges - Antwerp 1-0 // Scandal în Belgia! Boloni, furios după ce a fost învins cu un gol care n-a fost: „Cum poți fi sigur de decizie dacă nu ești pe linie?


Iar Lambrechts a fost influențat de asistentul Vandecauter. Care era în plin sprint, la zece metri de linie! Și nu putea vedea clar poziția balonului.  
Bölöni a protestat pe teren. Iar la zona mixtă a comentat malițios: "A fost o hotărâre curajoasă a arbitrului. Tușierul nu era pe linie, VAR nu a intervenit și imaginile îmi dau mie dreptate".

Antrenorul contestă succesul lui Bruges. „Merita victoria? A avut mai multe șanse. Totuși, ca să câștigi un meci, trebuie să marchezi. Și Bruges nu a făcut-o!". Loți l-a întrebat pe Vandecauter: „Cum poți fi sigur de decizie când tu, asistentul, nu ești pe linia fazei? Nu a fost pe linie, dar a validat golul".

92 de ziletrecuseră de la ultima înfrângere suferită de Antwerp în Jupiler League: 1-3 cu Mouscron, pe 2 noiembrie

14 meciuriconsecutive fără înfrângere avea Bölöni cu alb-roșii în acest sezon în toate competițiile

„A fost Antwerp furată la Bruges? Da. Fără discuție. Luați toate imaginile, dați zoom cât vreți, nimeni nu va putea spune sută la sută că mingea a depășit complet linia când De Laet a respins-o" 
Gazet van Antwerpen, cotidian belgian

vezi și:

MERCATO // 888 de milioane cheltuite în prima lună pentru achiziţii de elita fotbalului » Top 10 transferuri 2020

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
deusdat
deusdat  •  03 Februarie 2020, 18:40

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

427951077389201
Mihai Tanase  •  03 Februarie 2020, 15:19

Pare că e in poartă .

103798407052226
 •  03 Februarie 2020, 14:03

isvan supravietuieste VAR-ului oriunde ar fi el albtru

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close