INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Bruno Fernandes a reacționat, după ce s-a speculat că s-ar afla într-un conflict cu Ronaldo, ca urmare a unui videoclip apărut în mediul online: „Trebuie să auziți înregistrarea cu sonor”

Cristiano Ronaldo și Bruno Fernandes.
Foto: Imago
Cristiano Ronaldo și Bruno Fernandes. Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 noiembrie 2022 09:32 / Actualizat vineri, 18 noiembrie 2022 14:30

Bruno Fernandes (28 de ani), mijlocașul portughez al lui Manchester United și al naționalei Portugaliei, a reacționat, după ce în mediul online s-a speculat că s-ar afla într-un conflict cu Cristiano Ronaldo (37 de ani), colegul său de la echipă de club și echipa națională, ca urmare a apariției un videoclip în care mijlocașul pare că îl salută rece pe cvintuplul Balon de Aur, în cantonamentul naționalei lusitane.

Bruno Fernandes a spus că nu a citit interviul exploziv dat de Ronaldo jurnalistului britanic Piers Morgan (57 de ani) și că lumea ar trebui să asculte cu sonor filmarea, întrucât a fost interpretată în mod greșit. 

Vâlvă înainte de Mondial! Un jurnalist britanic susține că Qatar ar fi mituit 8 jucători, un specialist în dezinformări pune la îndoială acuzațiile
QATAR 2022
Vâlvă înainte de Mondial! Un jurnalist britanic susține că Qatar ar fi mituit 8 jucători, un specialist în dezinformări pune la îndoială acuzațiile

Bruno Fernandes, despre relația cu Cristiano Ronaldo: „Nu am nicio problemă cu nimeni”

Întrebat de reporterii Sky Sports dacă are vreo problemă cu Cristiano Ronaldo, Fernandes a răspuns: „Nu am nicio problemă cu nimeni. Eu îmi fac treaba și, așa cum antrenorul mi-a spus odată, singurul lucru pe care poți să îl controlezi în viață ești tu însuți. Să te controlezi și să dai ce ai mai bun pe teren.

Bruno Fernandes: „Trebuie să auziți înregistrarea cu sonor”

Legat de presupusul conflict cu Ronaldo, Bruno Fernandes a precizat: „A apărut și înregistrarea cu sunet. Ați auzit-o? Trebuie să o auziți. 

Avem o problemă în Portugalia. Mă uitam pe un canal care vorbea despre acest lucru și care a analizat timp de 40 de minute relația mea cu Cristiano. Jurnaliștii au concluzionat că avem o relație rece. Dintr-odată emisiunea ia o pauză, iar cei de la echipa națională le-au trimis înregistrarea cu sonor. 

Pe înregistrarea cu sonor se poate auzi că Ronaldo glumește cu mine, iar prezentatorii precizează că cei care vor să asculte din nou înregistrarea trebuie să deruleze înapoi. 

Dacă ar relata ce se aude cu adevărat în videoclip, lumea ar fi, de asemenea, informată corect. Dar oamenii nu sunt informați corect”, a declarat Bruno Fernandes, la finalul amicalului Portugalia - Nigeria, scor 4-0. 

Portugalia face parte din grupa H de la Cupa Mondială

Naționala Portugaliei face parte din grupa H de la Campionatul Mondial din Qatar, alături de Ghana, Uruguay și Coreea de Sud. Meciurile pe care lusitanii le vor disputa în faza grupelor: 

  • Portugalia - Ghana: 24 noiembrie, ora 18:00
  • Portugalia - Uruguay: 28 noiembrie, ora 21:00
  • Coreea de Sud - Portugalia: 2 decembrie, ora 17:00

VIDEO. Portugalia a învins Qatar, într-un meci amical

Citește și:

Sadio Mane, out de la Mondial! Nici vracii nu l-au ajutat pe starul Senegalului!

Condiții inumane pentru muncitori! Ce a descoperit echipa Gazetei în Doha

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează