INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYER LEVERKUSEN

Brusc, s-a rupt filmul! Dezvăluiri cutremurătoare făcute de neamțul care a leșinat pe banca de rezerve: "30 de minute nu am știut ce-i cu mine"

FOTO: Bild
FOTO: Bild

Articol de - Publicat marti, 31 iulie 2018 10:44

Neamțul Karim Bellarabi Bellarabi povestește colapsul suferit în amicalul lui Bayer Leverkusen cu Wuppertal. "Am avut noroc că n-a fost decât un leșin din cauza căldurii", a declarat extrema lui Bayer, 28 de ani, ce s-a întors luni la antrenamente.

Karim Bellarabi și-a speriat colegii acum o săptămână, când s-a prăbușit de pe banca de rezerve. Jucase o repriză în amicalul cu Wuppertal (2-0), făcuse duș în pauză și brusc s-a rupt filmul.

"M-am simțit puțin obosit în acea zi, dar nu era niciun semn c-aș putea păți ceva. Am fost înlocuit și am picat pe margine. Nu am știut ce-i cu mine 30 de minute. Noroc că a fost doar un colaps din cauza căldurii", a dezvăluit în Bild extrema lui Bayer Leverkusen.

gettyimages 1003029822
FOTO: Guliver/GettyImages

Bellarabi a fost luat cu ambulanța după ce și-a recăpătat cunoștința pe teren și a rămas internat o noapte în spital: "Am fost însă șocat. Era prima oară când corpul meu reacționase așa. Toată lumea intrase în panică, familia și prieteni erau îngrijorați, pentru că nu știi cum te trezești după aceea. Sunt fericit că m-am întors la echipă. Important e și că am făcut toate testele, mai ales la inimă și la cap. Nu mi-au găsit nimic în neregulă. Mă simt proaspăt și pregătit", a povestit Karim, care va juca din nou duminică, împotriva lui Al Wahda. 

"Am suferit un colaps circulator și le mulțumesc doctorilor, care m-au ajutat imediat. Cine știe ce mi s-ar fi întâmplat dacă nu erau acolo?" Karim Bellarabi, atacant Bayer

"Am crezut că s-a hidratat prea puțin, însă a și fost extrem de cald la Wuppertal. Chiar și dacă nu joci, este brutal pentru organism" Heiko Herrlich, antrenor Bayer

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează