INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Buffon a debutat pentru PSG într-o înfrângere cu o echipă din Liga a 3-a » Fotbalistul pe care Burleanu vrea să-l naturalizeze a înscris pentru PSG

Twitter PremiumSportHd.it
Twitter PremiumSportHd.it

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 iulie 2018 16:56

PSG a suferit o înfrângere neașteptată în primul amical din această vară. Fără numeroși titulari prezenți la Mondialul din Rusia, campioana Franței a fost învinsă azi de Chambly cu 2-4, în meciul în care Gianluigi Buffon (40 de ani) a debutat pentru parizieni.

Unul dintre golurile lui PSG a fost reușit de moldoveanul Virgiliu Postolachi, 18 ani, mijlocaș care evoluează pentru juniorii superforței din Franța. 

Interesant este că, potrivit presei de peste Prut, Federația Română de Fotbal ar încerca să-l naturalizeze pe Virgiliu Postolachi. 

Postolachi este născut la Edineț, oraș din nordul Republicii Moldova. Tânărul cu dublă cetățenie - franceză și moldovenească - s-ar fi întâlnit în aprilie, la București, cu cei din Federația Română de Fotbal pentru a discuta despre o eventuală naturalizare.


Virgiliu Postolachi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
thebluestlion
thebluestlion  •  15 Iulie 2018, 21:44

Macar de la Moldoveni sa furam si noi :) De fapt cine l-ar putea invinui daca ar vrea sa aleaga nationala Romaniei in detrimentul celei a Moldovei? Cu Moldova ai derby cu Luxemburg, la Romania ai derby cu Bosnia...parca un pic mai sus :))

para.para
para.para  •  15 Iulie 2018, 18:25

Nimic care se poate dovedi, deci alt articol de manipulare a bietului popor roman.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează