INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Buffon i-a scris porții! Scrisoare emoționantă după ce a stabilit recordul de imbatabilitate în Serie A

Buffon s-a făcut portar după ce l-a văzut apărând pe camerunezul N'Kono la CM 1990
Buffon s-a făcut portar după ce l-a văzut apărând pe camerunezul N'Kono la CM 1990

Articol de - Publicat marti, 22 martie 2016 00:00

Atacantul transformat în goalkeeper la 12 ani a jurat credință eternă buturilor pe care le apără.

După ce a stabilit noul record de imbatabilitate în Serie A, 973 de minute, Buffon i-a dedicat porții o scrisoare emoționantă.

"Aveam 12 ani când ți-am întors spatele. Îmi renegam trecutul pentru un viitor sigur. Am ales cu inima, din instinct. Dar din clipa în care am renunțat să te privesc în față am început să te iubesc. Să te apăr. Să fiu primul și ultimul tău gardian. Mi-am promis să fac totul ca să nu-mi mai întorc fața la tine. Dar fiecare ocazie a fost o suferință, trebuia să te privesc ca să realizez că te-am dezamăgit. Iarăși. Și înc-o dată", a scris portarul juventin de 38 de ani.

"Mereu am fost opuși și complementari. Luna și Soarele. Parteneri de viață care nu se pot atinge. De peste 25 de ani jur să te protejez, punându-mă scut între tine și inamici. M-am gândit la binele tău înaintea alui meu, te-am consolat când erai decepționată, știindu-mă în culpă. Aveam 12 ani când am întors spatele porții. Și voi continua s-o fac cât mă vor ține picioarele, capul și inima".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
10nutz10nutz
10nutz10nutz  •  22 Martie 2016, 10:06

Superb!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează