INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BULGARIA

BULGARIA // Și Krasimir Balakov și-a dat demisia după scandalul rasist de la meciul cu Anglia

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 octombrie 2019 09:53

După ce Borislav Mihailov, președintele federaţiei bulgare, a anunţat că renunţă la post, urmare a scandalului rasist de la meciul cu Anglia (0-6), din preliminariile CE 2020, selecţionerul Krasimir Balakov și-a dat și el demisia.

Fostul mare internaţional, în vârstă de 53 de ani, care era pe banca Bulgariei din luna mai, a declarat iniţial că nu a auzit strigătele rasiste din tribune și nu a văzut saluturile naziste ale ultrașilor sofioţi. Ulterior, le-a cerut scuze internaţionalilor englezi.

12 fani bulgari au fost arestaţi, iar Comisia de Disciplină a UEFA va judeca acest caz pe 28 octombrie. Bulgaria riscă două meciuri fără spectatori și o amendă de 80.000 de euro.

Vezi AICI programul și clasamentele din preliminariile EURO 2020!

FOTO Copii ultrași cu „tatuaje” și saluturi naziste » Pozele înfiorătoare care explică atacul rasist de la Bulgaria - Anglia 0-6

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  20 Octombrie 2019, 15:44

I-auzi Dan Udrea!Baga repede un articol, ca de ce Contra nu isi da si el demisia,ca Balakov!

138672209828437
Gelu Oanca  •  20 Octombrie 2019, 14:29

La noi Burleanu se leaga cu lantul de usa FRF.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează